fbpx

Badehoteller Als

Se de bedste badehoteller på Als 2024

Vil du gerne besøge øen Als og samtidig have nogle dejlige, afslappede og hyggelige oplevelser? Så kan du gøre det på en af de mest optimale måder: nemlig ved at tage et ophold på et af øens dejlige badehoteller. Snup en weekend, en ferie eller bare en enkelt overnatning på Danmarks 7. største ø, og kom derfra med fornyet energi.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Utallige Ophold

3/5

Hvis du ønsker dig et dejligt ophold på en dansk kro eller hotel, så kan du med fordel tage et kig på Go Dream’s gavekort. Her kan du nemlig vælge mellem et utal af forskellige kroer og hoteller rundt om i hele landet. Se hele udvalget og find inspiration her.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Als Kloster Bed & Breakfast
Hotels.com

Als Kloster Bed & Breakfast

3.5/5

Et gammelt smukt kloster danner rammen om dette unikke og meget afslappede pensionat i smukke landlige omgivelser. Als Kloster Bed & Breakfast har en smuk udsigt ud over Flensborg Fjord og er et fantastisk sted til dem der ønsker at slappe af. De enkle værelser har naturligvis Wi-Fi samt te og kaffefaciliteter. En dejlig lille oase i det sønderjyske.

Laveste pris for 2 personer: 825 kr.

Hotel Sønderborg Strand
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

Hvis du gerne vil have et lækkert ophold på et skønt hotel i Sønderjylland, så overvej at tjekke ind på det uformelle og hyggelige hotel Sønderborg Strand. Hotellet har 95 dejlige værelser, en lækker terrasse der giver en smuk udsigt og naturligvis andre lækre faciliteter. Som gæst får man desuden en skøn morgenmadsbuffet.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

Ligger der flere badehoteller på Als?

Selv om der er tale om en ø, og den måske ikke er så overrendt af turister, så ligger der flere vidunderlige badehoteller på Als. Øen ligger måske en anelse klemt i Lillebælt imellem Sønderjylland og Fyn. Ikke desto mindre er det en skøn ø med mange og lange stolte traditioner for badehoteller. De er alle sammen placeret med nogle af de bedste beliggenheder på øen – de ligger tæt på stranden eller nærmest lige i vandkanten.

Ved samtlige badehoteller Als vil du have let adgang til stranden, og derfor har du masser ad muligheder for at tage nogle bade- og svømmeture i havet. Det kan være lidt forskelligt, hvad det enkelte badehotel har at byde på ud over den sublime beliggenhed.

Tjek de enkelte badehoteller, og find det helt perfekte til dine/jeres ønsker.

afslappende stemning ved havet

Hvad kan et badehotel Als byde på?

Ud over de skønneste strande hele vejen rundt om øen, så vil du også kunne opleve meget anden natur. Der er en skov, enge, marker og så videre. Afhængigt af det enkelte hotels nøjagtige beliggenhed vil der være en masse dejlige gåture at vælge imellem.

Hotellerne kan være bygget i forskellige byggestile, ligesom de kan være indrettet ret forskelligt. Fælles for dem er dog, at du altid vil møde et meget venligt personale, få god service og opleve en virkelig hyggelig stemning.

Desuden kan det være forskelligt, hvilke faciliteter, aktiviteter og så videre det enkelte badehotel Als har at byde på. Her kan du med fordel gå ind at se på, hvad badehotellerne har på repertoiret.

Det kan også variere, om et hotel har helårsåbent, eller om det kun holder åbent i højsæsonen. Sammenlign forskelle og ligheder hotellerne imellem, inden du vælger det, du helst vil booke.

Få fred og ro på et badehotel på Als

Er det primært fred og ro, som du går efter, når du skal vælge et badehotel Als, så er det bestemt muligt. Badehotellernes beliggenhed gør, at det føles som at trække sig tilbage fra støj og vrimmel, når du træder ind på det. Det er netop fred og ro, der er blandt badehotellernes topprioritet. 

Derved kan du godt regne med, at det er en del at pakken, når du booker et ophold på et af badehotellerne. Vil du gerne opleve liv og halløj, så er der selvfølgelig mulighed for det inde i byen eller i forbindelse med et lokalt arrangement eller lignende.

Efter diverse aktiviteter er det virkelig rart at kunne trække sig tilbage til hotellet og dets rolige og hyggelige stemning.

Få sammensat dit program for de dage, du skal være på badehotellet på Als, så du får det mest optimale ud af det. Så bliver din weekend eller ferie lige efter dit ønske. 

FAQ om badehoteller på Als

Hvor ligger Als?

Øen Als ligger lige øst for Sønderjylland. Den ligger i Lillebælt imellem Jylland og Fyn. Der er flere færgeruter, der sejler til Als, og der er en bro imellem Jylland og Als.

Er der flere badehoteller på Als?

Als er Danmarks 7. største ø, og der ligger flere dejlige badehoteller langs kysten.

Ligger alle badehoteller på Als ved stranden?

Ja, samtlige badehoteller Als ligger tæt på en badestrand.