fbpx

Badehoteller Bornholm

Se de bedste badehoteller på Bornholm 2024

Det er altid dejligt at besøge Bornholm. Du kan gøre besøget endnu dejligere, hvis du vælger et ophold på et badehotel. Kysten omkring Bornholm har en overskuelig størrelse, og alligevel er landskaberne så forskellige. Der ligger badehoteller i alle verdenshjørner på Bornholm.

Der er noget helt særligt ved Bornholm, og der er noget helt særligt ved at bo på et badehotel. Det gør et ophold på et badehotel på Bornholm til noget af det hyggeligste.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Utallige Ophold

3/5

Hvis du ønsker dig et dejligt ophold på en dansk kro eller hotel, så kan du med fordel tage et kig på Go Dream’s gavekort. Her kan du nemlig vælge mellem et utal af forskellige kroer og hoteller rundt om i hele landet. Se hele udvalget og find inspiration her.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Skovly
Hotels.com

Hotel Skovly

3/5

Det smukke badehotel i udkanten af Rønne er superhyggeligt. Hotellet har 29 røgfri værelser, som kan have forskellige størrelser. Der serveres en dejlig morgenmadsbuffet hver morgen. Desuden er der både en café og en bar. På fællesarealerne er der fri adgang til kaffe og te. Hotellet er børnevenligt og handicapvenligt, og også kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.053 kr.

Sandkaas Badehotel
Hotels.com

Sandkaas Badehotel

3/5

På det smukke hvide Sandkaas Badehotel får du den helt ægte badehotelstemning. Både de 15 røgfri værelser og fællesarealerne fremstår lyse og venlige. Her er god stemning, fornemmelsen af havet tæt på – og den mest bedårende udsigt. Værelserne er individuelt inderettet og har forskellige størrelser. Træk dig tilbage og nyd omgivelserne, når du har oplevet Bornholms seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

Hotel Allinge
Hotels.com

Hotel Allinge

3/5

Der er simpelthen så hyggeligt på Hotel Allinge. Hotellet på Nordbornholm har de hyggeligste værelser af forskellige størrelser. Fra hotellet er der en vidunderlig udsigt over Allinge by og over havet. Det er velegnet for singler, par og familier. Kæledyr er også velkomne. Nyd opholdet på hotellet, når du puster ud efter alle dine dejlige oplevelser på øen.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Hotel Sandvig Havn
Hotels.com

Hotel Sandvig Havn

2/5

Det 4-stjernede Hotel i Allinge er yderst populært. Det charmerende hotel ligger lige ned til havnen og stranden. Der er 30 røgfri værelser i forskellige størrelser. Nogle af værelserne har balkon og havudsigt. På hotellet er der restaurant, bar og en døgnåben reception. Hotel Sandvig er særdeles velegnet til børnefamilier og par. Bo på et af de mest populære steder på Bornholm.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hvad er det særlige ved et badehotel på Bornholm?

Bornholm har en lang tradition for badehoteller. Solskinsøens unikke lys og specielle natur har altid været attraktivt at besøge. Stemningen på Bornholm er også helt unik. Alt i alt så adskiller øen sig fra resten af landet på mange markante måder.

Der er meget at opleve på Bornholm. Kombiner de mange dejlige oplevelser med et ophold på et af øens badehoteller. Mange af de bornholmske badehoteller har en lang historie, og rigtig mange badegæster har besøgt hotellerne. Nogle badehoteller Bornholm er nyere og mere moderne i udtrykket og i indretningen.

Uanset hvor du bor på Bornholm, har du kort afstand til alt på øen. Derved kan et badehotel være din base under dit ophold på Bornholm. 

Landskabet varierer, og der er stor forskel på, om du bor ved de enestående sandstrande på sydkysten eller ved de klippefyldte kyster langs resten af øen. Vælg din foretrukne beliggenhed, og find et badehotel, der ligger helt perfekt i forhold til det.

Når du bor på et badehotel på Bornholm, så kommer du i tæt kontakt med den omkringliggende natur.

badning i havet

Hvorfor skal jeg vælge et badehotel?

På de fleste badehoteller på Bornholm vil du opleve en hyggelig, afslappet og autentisk stemning. Selve bygningerne er meget charmerende, og indretningen kan være både nostalgisk og moderne. Tjek de enkelte badehoteller, og vælg din booking ud fra den stemning, hotellet har.

På et badehotel er der meget stor fokus på gæsternes trivsel under opholdet. Det kan være, at der bliver gjort noget særligt ud af måltiderne. Det kan være, at der tilbydes en form for wellness eller motion på stedet. Det kan også være, at det er fred og ro, der er nøgleordene på det pågældende badehotel.

Ikke alle badehoteller på Bornholm er ens, så derfor kan det være en god idé at tjekke, hvad det enkelte hotel har at byde på. Skal du til Bornholm for at besøge øens mange attraktioner, eller vælger du Bornholm netop på grund af øens afsides beliggenhed og dens særlige natur?

Der kan være mange individuelle grunde til, at Bornholm bliver dit næste rejsemål. Uanset formålet med turen, så kan du med fordel vælge et ophold på et badehotel derovre.

Hvad kan jeg opleve, når jeg bor på et badehotel på Bornholm?

Uanset, hvordan du er indkvarteret, når du besøger Bornholm, så er der en bred vifte af oplevelser at få. Hvis du besøger øen i sommersæsonen, så er der mange turister på øen, og de fleste attraktioner er rigt besøgt. Kommer du uden for højsæsonen, så vil nogle attraktioner og butikker være lukkede.

Her kan du så vælge, om du foretrækker at komme på besøg på øen i den ene eller den anden sæson. Der er fordele ved dem begge. Om sommeren er der en tydelig feriestemning og mange mennesker. Uden for sæsonen er der til gengæld en helt særlig stemning af fred og ro overalt.

Det er ikke alle badehoteller på Bornholm, der holder åbent hele året. Det skal du lige være opmærksom på, hvis du gerne vil besøge øen uden for højsæsonen. Omvendt kan det være svært at finde et ledigt værelse i højsæsonen. Her kan det godt betale sig at være i rigtig god tid med bestillingen.

Der er mange herlige attraktioner på Bornholm. Der er både natur- og kulturoplevelser i massevis. Der er også en stor tradition for, at diverse kunsthåndværkere har slået sig ned på øen. Det giver alt i alt en stor og alsidig mængde af oplevelser, som er samlet på et relativt lille areal. 

Efter en dag med mange forskellige indtryk er det en lise for både krop og sjæl at kunne trække sig tilbage og puste ud på et hyggeligt badehotel. 

Hvor på Bornholm vil du gerne bo næste gang? Find det nærmeste badehotel, og bestil et ophold med det samme. Du kan også gå den anden vej rundt og udse dig et badehotel først og så planlægge dine oplevelser ud fra hotellets beliggenhed.

Der er i hvert fald rigtig gode chancer for, at dit ophold på et badehotel på Bornholm bliver en succes.

FAQ om badehoteller Bornholm

Hvor ligger der badehoteller på Bornholm?

Der ligger flere badehoteller på Bornholm. De er alle sammen placeret ude ved kysten, og de kan ligge i alle verdenshjørner.

Findes der nogen wellness badehoteller på Bornholm?

Ja, det gør der bestemt. Tjek det enkelte badehotel, og se, hvad de har at byde på.

Er et badehotel på Bornholm velegnet til børnefamilier?

Bornholm er et attraktivt feriemål for alle. Også for børnefamilier. Mange badehoteller er meget glade for børnegæster. Enkelte badehoteller på Bornholm er forbeholdt voksne. Tjek med det enkelte hotel, inden du booker.