fbpx

Badehoteller Sjælland

Se de bedste badehoteller på Sjælland 2024

På Sjælland har vi nogle af landets ældste badehoteller. Der ligger badehoteller i forskellige stilarter, og deres beliggenhed kan også være ret forskellig. Bortset fra forskellighederne, så finder du nogle super hyggelige badehoteller Sjælland. De er alle sammen perfekte til et lille getaway eller en længere ferie. Giv dig selv en pause fra hverdagen, og tjek ind på et badehotel på Sjælland.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Utallige Ophold

3/5

Hvis du ønsker dig et dejligt ophold på en dansk kro eller hotel, så kan du med fordel tage et kig på Go Dream’s gavekort. Her kan du nemlig vælge mellem et utal af forskellige kroer og hoteller rundt om i hele landet. Se hele udvalget og find inspiration her.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Badehotel ligger lige ud til Øresund. Der er en fantastisk behagelig stemning på hotellet, hvor du kan slappe af og blive godt underholdt. Ud over nogle skønne værelser så bydes der også på: fitnessrum, pool, sauna og yogarum. Desuden får du adgang til kasinoet. Restauranten har panoramaudsigt ud over sundet. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Det smukke Skodsborg Kurhotel kan du nyde livet og få diverse spa-behandlinger. Eller snuppe en tur i den indendørs swimmingpool. Også den forrygende udsigt ud over Øresund er sund for sjælen. Fra hotellets restaurant er der havudsigt. Der serveres udsøgte nordiske retter og de kan supplesres med udsøgte vine. Te- og kaffefaciliteter på værelserne.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Strandhotel Røsnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Strandhotel Røsnæs ligger flot lige ud til vandet. Det smukke hvide strandhotel med det røde tegnltag er et traditionelt badehotel. Fra flere af værelserne er der den skønneste udsigt ud over Storebælt og Kalundborg Fjord. På restauranten serveres blandt andet fransk-inspireret mad, og der er også en børnevenlig buffet. Velegnet til singler, par og familier. Handicapvenligt.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne i Hornbæk er et smukt 4-stjernet hotel. Det er et klassisk badehotel med en skøn udsigt. Værelserne har forskellige størrelser, og de er alle sammen smagfuldt indrettet. Hotellets restaurant byder på diverse nordiske og franske retter, og der serveres både frokost og middag. Desuden er der en bar. Velegnet til singler, par og familier. Handicapvenligt.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Helenekilde Badehotel
Hotels.com

Helenekilde Badehotel

3.5/5

Helenekilde Badehotel er et traditionelt badehotel. Der er en virkelig hyggelig og rolig stemning på hele hotellet. Værelserne kan have forskellige størrelser, og mange af dem har havudsigt. Nyd stranden og det øvrige landskab, og nyd at slappe af på hotellet. På hotellet findes der en restaurant, en bar og flere terrasser. Der tilbydes yoga og massage.

Laveste pris for 2 personer: 2.695 kr.

Tisvildeleje Strandhotel
Hotels.com

Tisvildeleje Strandhotel

2.5/5

Tisvildeleje Strandhotel er et lille hotel, som er supercharmerende. Det indeholder 24 røgfri værelser, og det ligger lige ned til vandet. Træk dig tilbage til det hyggelige hotel med den dejlige stemning, når du har tilbragt dagen ude i den omkringliggende natur. På værelserne kan der redes op til børn mod et gebyr. Der er fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Gilleleje Badehotel
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

Gilleleje Badehotel holder til i en smuk gammel bygning fra slutningen af det 19 århundrede. Det ligger stille og roligt, og på hotellet hersker der også en rolig stemning og en smagfuld indretning. Ud over de hyggelige værelser og fællesarealer så byder hotellet også på spa-oplevelser, sauna, dampbad og wellness. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Havgaarden Badehotel
Hotels.com

Havgaarden Badehotel

3/5

Det stråtækte Havgaarden Badehotel er simpelthen så yndigt og superhyggeligt. Der er en stemning af ro og hjemlig atsmosfære på hele hotellet. Der serveres et godt morgenmåltid hver dag. Desuden findes der en bar og en café. Der er også både en terrasse og en dejlig have knyttet til hotellet. Hotellet egner sig fint til singler, par og familier. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Hotel Hornbækhus
Hotels.com

Hotel Hornbækhus

3/5

Bo lige ved en af Sjællands bedste strande, når du bokker et værelse på Hotel Hornbækhus. Det hyggelige hotel har egen parkering og fri Wi-Fi. Flere af værelserne har adgang til en balkon eller have. Både værelserne og fællesarealerne er virkeloiog hyggelige. På hotellet er der en restaurant. Badehotellet egner sig til singler, par, familier og til konference-aktiviteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Dragør Badehotel
Hotels.com

Dragør Badehotel

3.5/5

Bo tæt på Kastrup Lufthavn, Dragør strand og København, når du mellemlander eller besøger hovedstaden. Hotellet indeholder 32 røgfri værelser af forskellige størrelser. Bo roligt og i dejlige natur-omgivelser på Dragør Badehotel. På hotellet findes der blandt andet restaurant, bar, terrasse og have. Velegnet til singler, par, familier og til erhvervsrelaterede arrangementer.

Laveste pris for 2 personer: 755 kr.

Hotel Niels Juel
Hotels.com

Hotel Niels Juel

4/5

Hotel Niels Juel i Køge er et 4-stjernet hotel med en sublim beliggenhed. Mange af værelserne har en skøn udsigt over Køge Havn. På alle værelserene er der minibar, skrivebord og kabel-TV. Restauranten har et godt og varieret menukort, og du kan underholde dig med et spil billard eller dart. Du får desuden gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Skovshoved Hotel
Hotels.com

Skovshoved Hotel

4/5

Skovshoved Hotel emmer af romantik og hyggelig stemning. Det charmerende hotel fra 1660 har en historie og en charme, som er i særklasse. Tæt på Øresund og det særlige lys fra vandet. Det lille yndige hotel har 22 værelser, en restaurant , en café og en bar. Desuden tilbydes: gratis parkering, Wi-Fi og ransport til og fra lufthavnen. Kæledyr er også velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.110 kr.

Hvor ligger der badehoteller Sjælland?

Da Sjælland som bekendt er en ø, så er der også en vis kyststrækning at gøre godt med. De sjællandske badehoteller er alle sammen placeret tæt på kysten, og der ligger nogle flere steder omkring Sjælland. Sjælland er Danmarks største ø, og kyststrækningen fordeler sig på flere have. Det betyder, at du på de forskellige badehoteller Sjælland har mulighed for at opleve forskellige have, bugter og bælter på tæt hold.

Når du skal beslutte dig for, hvilket af de mange lækre badehoteller Sjælland du gerne vil besøge, så kan du enten gøre det ud fra, hvilket hav du gerne vil bade – eller gå tur ved, eller ud fra hvilket badehotel, du gerne vil prøve at bo på.

Den meget tætte kontakt til havet er under alle omstændigheder en af badehotellernes største attraktioner. Skal dit næste badehotelophold foregå ved Øresund, Storebælt, Kattegat, Smålandshavet eller Østersøen? 

Nu findes der heldigvis flere skønne badehoteller ved Sjællands kyster. Og de skal nok blive liggende. Derfor kan du roligt vælge et af hotellerne nu – og så vælge et andet senere. Hvilken kyst og hvilket badehotel vil du gerne besøge først?

smuk havudsigt

Hvad er det særlige ved badehoteller Sjælland?

Det særlige, som er fælles for de sjællandske badehoteller, er, at de har en beliggenhed på Danmarks største ø. De har også det til fælles, at de forskellige have omkring Sjælland aldrig bliver lige så oprørte som for eksempel Vesterhavet. Der kan godt blive vist tænder, men dog ikke så voldsomt som ved Vestjylland.

Bortset fra de geografiske ligheder så vil du opleve, at samtlige badehoteller Sjælland har hver sin egenart. Flere af badehotellerne har en lang og stolt tradition bag sig, og nogle har færre år på bagen. Det giver naturligvis en forskel i forhold til byggestil og indretning. Det ændrer dog ikke ved, at du alle steder vil blive mødt af en yderst behagelig stemning og et højt serviceniveau.

Badehoteller på Sjælland er typisk ikke så store, og det gør noget positivt for stemningen. Værelserne på de Nordsjællandske badehoteller kan være af forskellige størrelser, og de kan have forskellig indretning og faciliteter. Nogle af værelserne kan have altan, balkon eller havudsigt. Her må spørge på det enkelte wellness badehotel.

Hvad kan badehoteller Sjællands restauranter byde på?

Det kan også være meget forskelligt, hvad de enkelte spa badehoteller kan byde på. Når det kommer til forplejning, så vil de fleste sjællandske badehoteller byde på morgenmad. Det kan være i form af en buffet eller det kan være individuelle serveringer.

På nogle badehoteller findes der en suveræn restaurant, der kan servere samtlige måltider. Det kan være, at restauranten er særligt kendt for sine danske eller internationale retter. Det kan være, at der køres en økologisk linje, eller restauranten kan servere udsøgte måltider, der er baseret på lokale råvarer. Ønsker du en gourmetmæssig skøn forplejning under dit ophold, så er det også en mulighed nogle steder. Tjek gerne det enkelte badehotel på Sjælland for information om stedets menukort.

På nogle badehoteller findes der kaffe- og tefaciliteter på værelserne. Det kan være hyggeligt at kunne brygge en kop te eller kaffe selv, når du har lyst til det. På de fleste badehoteller vil det være muligt at få en kop te eller kaffe og eventuelt et stykke kage. Ligesom der også ofte er en bar, der kan servere kølige drikke i løbet af dagen og aftenen.

Mange badehoteller Sjælland lægger stor vægt på at kunne servere udsøgte retter og delikatesser i løbet af hele dagen. Visse steder kan du sågar få lavet en madpakke, som du kan have med, når du er på tur.

Er et ophold på badehoteller Sjælland dyrt?

Et ophold på et sjællandsk badehotel er generelt ikke dyrere, end det er på badehoteller andre steder i landet. Her er det også sådan, at priserne kan variere. De kan variere i forhold til hotellets beliggenhed, tidspunkt på sæsonen, faciliteter eller standard. Sådan er det også på Sjælland.

Det er naturligvis sådan, at de bedste badehoteller Sjælland er de dyreste. Sådan er det også i resten af landet. 

Er du på udkig efter nogle rigtig gode badehoteller Sjælland tilbud, så er det også en mulighed. Somme tider kan der være nogle badehoteller, der tilbyder deres gæster et ophold til en pris med rabat. Det kan du med fordel benytte dig af. For sådan et ophold er lige så godt som det, du betaler fuld pris for.

Find et dejligt og hyggeligt badehotel på Sjælland, og book et ophold. Det er altid fantastisk at hive et par dage ud af kalenderen, hvor du kan have fokus på selvforkælelse og dejlige oplevelser.

FAQ om badehoteller Sjælland

Findes der badehoteller på Sjælland?

Ja, der findes adskillige badehoteller på Sjælland. Nogle af dem har en meget lang historie bag sig. Andre er nyere.

Hvor på Sjælland ligger der badehoteller?

Der ligger badehoteller rundt omkring langs Sjællands kyst. De ligger tæt på vandet ved en badestrand.

Er der spa muligheder på et badehotel på Sjælland?

På nogle af de sjællandske badehoteller er der diverse spa-muligheder. Tjek det enkelte hotel for information om eventuelle spa-muligheder.