fbpx

Badehoteller Fyn

Se de bedste badehoteller på Fyn 2024

Du har nok hørt, at Fyn er fin. Du har måske endda også sagt, at Fyn er fin. Men har du i det hele taget været på Fyn – altså ud over at køre tværs over øen? Det bør du simpelthen gøre, for selvfølgelig er der noget om snakken. Fyn er fin. En af de bedste måder at erfare det på er ved at tage ophold på et af de dejlige badehoteller Fyn. Her mærker du meget tydeligt, hvad Fyn er indbegrebet af.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Utallige Ophold

3/5

Hvis du ønsker dig et dejligt ophold på en dansk kro eller hotel, så kan du med fordel tage et kig på Go Dream’s gavekort. Her kan du nemlig vælge mellem et utal af forskellige kroer og hoteller rundt om i hele landet. Se hele udvalget og find inspiration her.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Sinatur Hotel Storebælt
Hotels.com

Sinatur Hotel Storebælt

3/5

Lige ud til Storebælt ligger dette moderne hotel. Det hvide hotel med de mange vinduer rummer 115 røgfri værelser. Værelserne kan have forskellige størrelser, og mange af dem har udsigt ud over Storebælt. Hotellet består af 2 etager. Det er velegnet til singler, par, familier, handicappede og forretningsfolk. Fri Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

Stella Maris Hotel De Luxe
Hotels.com

Stella Maris Hotel De Luxe

4/5

Stella Maris Hotel de Luxe lever i høj grad op til sit navn. Dine forventninger om et luksushotel bliver i høj grad indfriet. Det smukke og stilfulde 4-stjernede hotel byder på 36 værelsers i forskellige størrelser, dejlige fællesarealer og skønne udendørs områder. Hotellet indeholder desuden restaurant, fitnesscenter, forretningscenter og bar. Velegnet til singler, par, familier og forretningsfolk. Barnepasning tilbydes.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Hotel Faaborg Fjord er et klassisk smuk badehotel. Den hvide bygning med det sorte tegltag udstråler hygge, god stil og sans for indretning. Hotellet har 128 røgfri værelser, som alle sammen er smagfuldt og individuelt indrettet. Desuden bydes der på: restaurant, bar og strandbar. Desuden er der et godt fitnessrum, en spillehal, billard og poolbord. Nyd naturen, vandet og hotellets faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Gl. Brydegaard
Hotels.com

Gl. Brydegaard

3.5/5

Der er dømt total landsbyidyl, bare du ser på det hyggelige og stemningfulde Gl. Brydegård Hotel. Hotellet ligger tæt på vandet, og der er stille og roligt. Restauranten byder på gode danske retter med årstidens råvarer, som er økologiske. Nyd, hotellete, værelset, fællesområderne og den storslåede omkringliggende natur. Stedet er velegnet både for singler, familier og til erhvervsbrug.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

Hindsgavl Slot
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Du får både en sublim slotsstemning og oplevelsen af et moderne og velfungerende hotel, når du tjekker ind på Hindsgavl Slot. Du får fred, ro og idyl, som du kan nyde både ude og inde. Værelserne kan have forskellige størrelser, og mange af dem har en helt klassisk indretning. Andre er indrettet i en tidligere stald med en både rå og moderne stil. Restaurant, bar, Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

Lunds Hotel
Hotels.com

Lunds Hotel

3/5

På Lunds Hotel i Bogense bor du bogstaveligt talt på havnen, og du har den mest fantastiske udsigt ud over vandet. Det lille hotel indeholder 6 værelser. Ud over en glimrende mrogenmadsbuffet er der også en bar og en café på hotellet. På samtlige værelser er der te- og kaffefaciliteter. Desuden kan du leje cykler, så du kan komme lidt omkring. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

På Hotel Troense i Svendborg kan du tjekke ind på et klassisk badehotel. Det emmer af historie og hyggelig stemning. Det hvide hotel med de mange vinduer ligger helt ud til vandet, og der er mulighed for mange dejlige gåture i området. Hotellet rummer 36 forskellige værelser, som er fordel på de tre etager. Der er te- og kaffefaciliteter på værelserne. Desuden er der spa og godt Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Tornøes Hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Du kommer til at bo på et dejligt og centralt beliggende hotel, når du vælger Tornøes Hotel i Kerteminde. Det ligger ret centralt både i forhold til byen og til stranden. Du får derfor både by og natur, når du besøger det hyggelige hotel. Samtlige 59 værelser er røgfri, og hotellet egener sig glimrende både for par, familier og til forretningsbrug. Parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Tjek ind på det hyggelige 4-stjernede Hotel Hesselt. Det er et familievenligt hotel, hvor både børn og voksne nemt kan føle sig velkomne. Har du brug for børnepasning under jeres ophold, så klarer hotellets personale også den opgave. Der findes 59 røgfir værelser på det arkitekttegnede hotel ved stranden. I øvrigt findes der: parkering, pool, fitnessrum og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Hvad gør et ophold på et badehotel på Fyn til noget særligt?

Det er først, når du giver dig selv lov til at mærke efter, hvor du er, og hvordan omgivelserne er, at du for alvor forstår, hvad det særlige ved Fyn er. Selv om Fyn er vores tredjestørste ø, så er den lidt overset i det store billede. Det er egentlig en skam, for der er så meget godt at sige om Fyn.

Fyn ligger lige midt i Danmark. Det er omgivet af forskellige farvande: Lillebælt, Det sydfynske Øhav, Kattegat, Storebælt og Lundeborgbælt. Fyn har mange helt vidunderlige naturoplevelser at byde på. Der er både skønne sandstrande, skove, ”bjerge” og landbrugsjord.

Når du bor på et badehotel på Fyn, så kan du slappe af, nyde omgivelserne og komme helt ned i gear. Det kan være forskelligt, hvad de enkelte badehoteller Fyn har at byde på, men uanset hvor på øen du bor, så vil komme i nærkontakt med den unikke fynske natur.

dejligt hvidt sand

Hvad kan et badehotel Fyn byde på?

Der findes flere dejlige badehoteller Fyn. Derfor kan det være ret forskelligt, hvilke faciliteter og så videre der er på de enkelte hoteller. Nogle har mange år på bagen, andre er nyere. Det vil naturligvis kunne ses på byggestilen og indretningen. Ofte vil det være sådan, at værelserne og fællesarealerne vil have en matchende indretningsstil.

På samtlige fynske badehoteller sætter værtsfolkene en ære i at give gæsterne en oplevelse af at være mere end velkomne. Du vil som gæst opleve, at du får en super god service, og at der er en skøn og afslappet stemning på hotellet.

På badehoteller Fyn vil du typisk have et udsøgt morgenmåltid med i pakken. Derudover kan restauranten eventuelt servere både frokost og aftensmad. Menukortet kan være enten helt enkelt eller også have gourmetretter på. Nogle steder bruges primært lokale fødevarer til retterne.

Endelig kan der være forskel på, hvor mange aktiviteter badehotellet har på programmet. Nogle steder tilbydes diverse wellness-oplevelser, andre steder kan du låne eller leje cykler, spille tennis eller minigolf eller lignende.

Hvad, det enkelte hotel har i den retning, kan variere fra sted til sted. Her kan du eventuelt kontakte det enkelte badehotel for yderligere information.

Hvor ligger de fynske badehoteller?

Som det gælder for de fleste badehoteller, så ligger også de fynske i nærheden af kysten. Da øen råder over en del kystkilometer, så giver det mulighed for flere badehoteller på øen. Det er derfor muligt for dig at vælge imellem flere badehoteller, hvis du gerne vil opleve Fyn på den måde næste gang.

Badehotellerne kan være placeret, så de ligger i nærheden af en by eller i et mere ubebygget område. Hvor foretrækker du at bo, når du er på weekend eller på ferie? Skal det helst være i nærheden af en havneby, en provinsby med mulighed for shopping – eller foretrækker du, at hotellet ligger så fredeligt som muligt?

Se på de enkelte badehoteller Fyns geografiske placering, inden du vælger det, som du helst vil besøge. Uanset hvilket hotel, du vælger, så vil det altid ligge i køreafstand fra diverse naturoplevelser eller seværdigheder. 

Herefter kan du så eventuelt vælge ud fra, hvilke tilbud badehoteller ellers har. Vil du gerne kunne cykle rundt i området? Vil du gerne nå at se så meget af Fyn som muligt, eller er det fred og ro og havbade, der trækker mest?

Hvilket badehotel Fyn skal jeg helst vælge?

Hvis du ikke tidligere har holdt weekend eller ferie på Fyn, så kan du måske i første omgang godt have lyst til at se hele øen på en gang. Det bliver nok alligevel i overkanten, for der er mange skønne steder og oplevelser på Fyn.

Derfor må du vælge. Du kan enten vælge området først og derefter det mest nærliggende badehotel. Eller du kan udvælge dig det mest attraktive badehotel på Langeland for dig først – og så se det, der nu er at se i det pågældende område.

Det kommer jo også an på, hvor længe du skal være der, og hvor aktiv du ønske at være. Husk, at du altid kan vende tilbage til øen. 

Tjek, hvad du kan opleve på Fyn, og hvad de forskellige badehoteller Fyn er mest kendt for. Herfra kan du vurdere, hvilket hotel og hvilke oplevelser du har mest lyst til.

Uanset, hvilket badehotel Fyn du vælger, så kan du være sikker på, at du får en skøn ferie med afslapning og oplevelser i vente.

FAQ om badehoteller Fyn

Er badehoteller Fyn velegnede for en børnefamilie?

På langt de fleste fynske badehoteller vil børn være mere end velkomne. Det er en dejlig måde at holde ferie på for hele familien. På visse badehoteller er hunde også velkomne. Spørg gerne på det pågældende hotel.

Hvad kan et badehotel på Fyn byde på?

Badehoteller Fyn ligger tæt på vandet, og der er gode værelser, god service og en afslappet stemning. Der kan være forskellige faciliteter og tilbud på de enkelte hoteller.

Ligger fynske badehoteller tæt på en badestrand?

Ja, det gør de. Sørg derfor altid for at have badetøj og evt. en badekåbe med i kufferten, når du skal afsted på badehotel.