fbpx

Badehoteller Samsø

Se de bedste badehoteller på Samsø 2024

Samsø er med sin placering i Kattegat midt imellem Jylland og Sjælland et oplagt feriemål for de fleste i landet. Her er højt til himlen og en vidunderlig kontakt til naturen. Det oplever du særligt tydeligt, når du holder din ferie eller weekend på et af øens badehoteller. 

Her kan du slappe af og nyde hotellets faciliteter og service, når du har været ude ved stranden eller ude at opleve andre af øens mange attraktioner. Et ophold på et badehotel på Samsø giver dig mulighed for at holde en pause fra hverdagens mange krav.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Ballen Badehotel
Hotels.com

Ballen Badehotel

3.5/5

I Ballen på Samsø ligger det yderst charmerende badehotel. Som beboer på et af de 18 værelser, som stedet byder på, får du alt det, som et ophold på et badehotel indbefatter. Alt vd indretningen er lyst og venligt. Du har tæt kontakt til stranden og havnen, og der er masser af frisk luft. På hotellet er der blandt andet: Wi-Fi, bar, terrasse og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.175 kr.

Det særlige ved et ophold på et badehotel på Samsø

Når du vælger at holde din ferie eller en weekend på et badehotel på Samsø, så får du tid til at trække vejret roligt. Du kan nyde øens særlige stemning i dit eget tempo. Overalt på Samsø mærker du havets nærhed, og på alle årstider fornemmer du stærkt naturens kræfter.

Et badehotel er typisk placeret tæt på vandet – og i nogle tilfælde nærmest helt ude i vandkanten. Det giver dig en tæt kontakt til havet og det helt særlige lys, der er omkring en ø. Du kan gå uendelige ture langs vandet, glemme tid og sted når du indstiller dit blik på uendeligt og få fornyet energi.

Desuden byder øen på andre skønne naturoplevelser. Der er mange gode kreative kræfter på Samsø. Du kan se på lokal kunst, smage på de lokalt producerede fødevarer og bare registrere den særlige stemning, der er på øen. 

Kombiner øens mange tilbud med et selvforkælende ophold på et smukt og velbeliggende badehotel.

perfekt strand til solbadning

Mere om badehoteller på Samsø

Når du booker et ophold på et badehotel på Samsø, så får du alle øens hyggelige tilbud inden for rækkevidde og et møde med et stemningsfuldt hotel. Her kan du opleve et lyst og venligt hotel, hvor der er lagt hovedvægt på gæsternes velbefindende.

Forestil dig, at du indlogerer dig på et klassisk spa badehotel. Du bliver mødt af et venligt personale, som vil gøre alt for, at dit ophold bliver lige, som du gerne vil have det. Du kan få fred og ro, eller du kan benytte hotellets faciliteter.

Du får nogle udsøgte måltider, som er tilberedt af mange af øens lokale råvarer. Du får komfort og hygge i en lokal tidslomme, som får dit ophold og dine oplevelser til at føles som om, du får ladet dine indre batterier op. Hvem kan ikke godt trænge til det af og til?

Vælg et badehotel på Samsø, der passer perfekt til dig/jer

Når du skal til at beslutte dig for, hvilket badehotel på Samsø, du skal booke, så kan der være forskellige grunde til at vælge det ene frem for det andet hotel. Her kan du enten se på hotellets beliggenhed, eller du kan se på, hvad det enkelte wellness badehotel har at byde på.

Har du primært brug for fred og ro? Må der godt være lidt liv omkring hotellet, eller er det selve hotellets tilbud, der styrer dit valg? Går du efter wellness, eller planlægger du en konference for dine medarbejdere? Der er mange muligheder. Tjek de enkelte badehoteller på Samsø. Kontakt eventuelt hotellet for et individuelt og skræddersyet ophold.

Et ophold på et charmerende badehotel på det lige så charmerende Samsø er altid en oplevelse. Det gælder uanset, om du rejer alene, som et par, som en familie eller sammen med kollegaer eller forretningsforbindelser.

FAQ om badehoteller Samsø

Kan jeg finde et badehotel på Samsø, der holder åbent hele året?

Nogle hoteller på Samsø holder åbent hele året, andre holder kun åbent for gæster hen over sommersæsonen. Tjek det enkelte hotel for yderligere information.

Skal jeg selv have håndklæder med, når jeg skal på badehotel på Samsø?

På de fleste badehoteller vil du blive forsynet med de håndklæder, du skal bruge. Det kan dog variere fra hotel til hotel. Så tjek gerne med hotellet for en sikkerheds skyld. 

Hvad er det særlige ved et badehotel på Samsø?

Samsø har en helt unik beliggenhed. Den ligger midt imellem Jylland og Sjælland, og det gør den meget tilgængelig for alle i landet.