fbpx

Badehoteller Nordsjælland

Se de bedste badehoteller i Nordsjælland 2024

Der ligger nogle helt vidunderlige badehoteller i Nordsjælland. Særligt langs nordkysten har man i mange år haft tradition for at byde gæster fra nær og fjern på et afslappet badehotel ophold. Vil du gerne være en del af den tradition, så kunne du booke et ophold på et af de fremragende badehoteller i Nordsjælland. Tjek de enkelte badehotellers præcise beliggenhed og faciliteter, inden du vælger, hvor din næste weekend eller ferie skal holdes.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Badehotel ligger lige ud til Øresund. Der er en fantastisk behagelig stemning på hotellet, hvor du kan slappe af og blive godt underholdt. Ud over nogle skønne værelser så bydes der også på: fitnessrum, pool, sauna og yogarum. Desuden får du adgang til kasinoet. Restauranten har panoramaudsigt ud over sundet. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Det smukke Skodsborg Kurhotel kan du nyde livet og få diverse spa-behandlinger. Eller snuppe en tur i den indendørs swimmingpool. Også den forrygende udsigt ud over Øresund er sund for sjælen. Fra hotellets restaurant er der havudsigt. Der serveres udsøgte nordiske retter og de kan supplesres med udsøgte vine. Te- og kaffefaciliteter på værelserne.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne i Hornbæk er et smukt 4-stjernet hotel. Det er et klassisk badehotel med en skøn udsigt. Værelserne har forskellige størrelser, og de er alle sammen smagfuldt indrettet. Hotellets restaurant byder på diverse nordiske og franske retter, og der serveres både frokost og middag. Desuden er der en bar. Velegnet til singler, par og familier. Handicapvenligt.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Helenekilde Badehotel
Hotels.com

Helenekilde Badehotel

3.5/5

Helenekilde Badehotel er et traditionelt badehotel. Der er en virkelig hyggelig og rolig stemning på hele hotellet. Værelserne kan have forskellige størrelser, og mange af dem har havudsigt. Nyd stranden og det øvrige landskab, og nyd at slappe af på hotellet. På hotellet findes der en restaurant, en bar og flere terrasser. Der tilbydes yoga og massage.

Laveste pris for 2 personer: 2.695 kr.

Tisvildeleje Strandhotel
Hotels.com

Tisvildeleje Strandhotel

2.5/5

Tisvildeleje Strandhotel er et lille hotel, som er supercharmerende. Det indeholder 24 røgfri værelser, og det ligger lige ned til vandet. Træk dig tilbage til det hyggelige hotel med den dejlige stemning, når du har tilbragt dagen ude i den omkringliggende natur. På værelserne kan der redes op til børn mod et gebyr. Der er fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1650 kr.

Gilleleje Badehotel
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

Gilleleje Badehotel holder til i en smuk gammel bygning fra slutningen af det 19 århundrede. Det ligger stille og roligt, og på hotellet hersker der også en rolig stemning og en smagfuld indretning. Ud over de hyggelige værelser og fællesarealer så byder hotellet også på spa-oplevelser, sauna, dampbad og wellness. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Havgaarden Badehotel
Hotels.com

Havgaarden Badehotel

3/5

Det stråtækte Havgaarden Badehotel er simpelthen så yndigt og superhyggeligt. Der er en stemning af ro og hjemlig atsmosfære på hele hotellet. Der serveres et godt morgenmåltid hver dag. Desuden findes der en bar og en café. Der er også både en terrasse og en dejlig have knyttet til hotellet. Hotellet egner sig fint til singler, par og familier. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Hotel Hornbækhus
Hotels.com

Hotel Hornbækhus

3/5

Bo lige ved en af Sjællands bedste strande, når du bokker et værelse på Hotel Hornbækhus. Det hyggelige hotel har egen parkering og fri Wi-Fi. Flere af værelserne har adgang til en balkon eller have. Både værelserne og fællesarealerne er virkeloiog hyggelige. På hotellet er der en restaurant. Badehotellet egner sig til singler, par, familier og til konference-aktiviteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Skovshoved Hotel
Hotels.com

Skovshoved Hotel

4/5

Skovshoved Hotel emmer af romantik og hyggelig stemning. Det charmerende hotel fra 1660 har en historie og en charme, som er i særklasse. Tæt på Øresund og det særlige lys fra vandet. Det lille yndige hotel har 22 værelser, en restaurant , en café og en bar. Desuden tilbydes: gratis parkering, Wi-Fi og ransport til og fra lufthavnen. Kæledyr er også velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.110 kr.

Hvorfor er badehoteller i Nordsjælland så populære?

Der er flere grunde til, at de nordsjællandske badehoteller er meget populære. Dels har de været kendt længe, og i mange år har mere velstående familier søgt til nordkysten for at holde ferie ved vandet. Det har været selve hotellet, den sublime badestrand og det smukke landskab ved kysten, der har trukket gæsterne til.

I dag er badehotellernes gæster ikke kun fra overklassen. Et ophold på et spa badehotel er ikke længere forbeholdt de mest velstående gæster. Det er blevet en mulighed for flere.

I dag er det stadig badehotellernes skønne beliggenhed, der er med til at trække gæster til. Det er også den gode service og den behagelige stemning på hotellet, der er med til at gøre et ophold meget attraktivt. Desuden er der på mange af de nordsjællandske badehoteller en restaurant af virkelig høj klasse. Det betyder, at du kan få serveret nogle sublime måltider, mens du bor på hotellet. 

Alt i alt så kan du tjekke ind på et badehotel og få en tiltrængt pause fra hverdagen. Her kan du glemme tiden og bare slappe af og lade dig servicere. Lyder det tiltrækkende? Så tag et kig på nogle af de hyggelige badehoteller Nordsjælland.

gåtur i de smukke klitter

Hvad kan man lave på et badehotel i Nordsjælland?

Der er mange gæster, der tjekker ind på et Sjællandsk badehotel for netop ikke at lave noget. Det vil sige, at de nyder fridagene i fulde drag ved at slappe af. Det kan du enten gøre på badehotellets fællesarealer eller på dit hyggelige værelse. 

Du kan sove længe, du kan for eksempel læse, strikke, skrive eller foretage dig andre fredelige sysler. Desuden kan du nyde de dejlige måltider, som bliver serveret for dig – ligesom der vil være mulighed for at nyde lidt godt imellem hovedmåltiderne.

Der er også mange gæster, der gerne vil opleve noget i området, mens de bor på et wellness badehotel. Det kan være naturoplevelser, seværdigheder, shopping eller andet. Nogle foretrækker at tilbringe en stor del af dagen ved den nærliggende strand. Efter dagens oplevelser er det skønt at kunne trække sig tilbage til hotellet.

For andre gæster er det toppen at benytte sig af hotellets faciliteter, aktiviteter og øvrige tilbud. Særligt diverse spa-tilbud er ret populære. Det er der flere badehoteller Nordsjælland, der tilbyder deres gæster. Måske er en kombination at muligheder det mest optimale for dig og dine eventuelle rejsefæller?

Hvor ligger de nordsjællandske badehoteller?

De fleste badehoteller Nordsjælland er placeret ved nordkysten af øen. Det er her, der findes nogle af landets bedste og mest venlige strande. Vejret er for det meste roligt, sandstranden er fin, og dybden på vandet er helt passende for de fleste badende. 

Lyset ud over vandet og i nærheden af vandet er smukt og behageligt. Blæsten langs nordkysten vil også typisk være mere rolig, end den kan være ved for eksempel vestkysten af Jylland. Det gør beliggenheden af badehotellerne i Nordsjælland ekstra attraktiv.

På et badehotel Nordsjælland vil du være i tæt kontakt med naturen. Du vil bo tæt på havet, og du vil opleve naturen i området meget tydeligt. Det er noget af det mest dragende ved et badehotel. Dertil kommer så selve opholdet på hotellet. Det giver en kombination af attraktioner, som er populær hos mange gæster.

Det er blandt andet derfor, at mange gæster vender tilbage til det samme nordsjællandske badehotel år efter år. Mange stamkunder vil meget nødigt undvære det årlige besøg.

Hvilke faciliteter kan der være på et nordsjællandsk badehotel?

Det kan være forskelligt, hvad det enkelte badehotel har at byde på, når det kommer til faciliteter. Badehotellerne kan have forskellige aldre, og deres faciliteter kan være mere eller mindre moderne. Der kan være forskel på, hvor store værelserne er, og de tilhørende badeværelser kan også variere i størrelse – ligesom der kan være forskel på, om der er sådan noget som altan, balkon eller havudsigt.

Det kan også variere, hvilke faciliteter der er på hotellet. Nogle hoteller er helt enkle, og andre byder på både wellness og diverse aktivitetsmuligheder. Det kan være sådan noget som for eksempel: swimmingpool, sauna, spabad, massage og andre behandlinger, fitness, tennis, billard, cykler og lignende.

Hvis du gerne vil have et ophold, hvor du kan kombinere det afslappende med det forkælende, så er der gode muligheder for det. Ligesom det også er muligt at være fysisk aktiv i løbet af dagen – både på hotellet, på stranden og i området. På den måde kan du selv komponere indholdet af dit ophold på badehotellet med hund.

På de fleste badehoteller Nordsjælland vil der være fri Wi-Fi og fri parkering på hotellets område.

Hvilke faciliteter, synes du, er vigtige, når du skal på weekend eller ferie på et badehotel? Find det hotel, der matcher dine ønsker bedst. 

Hvilket badehotel Nordsjælland skal jeg vælge?

Da der er flere dejlige badehoteller at vælge imellem, så kan det måske være lidt svært at vælge, hvilket hotel du skal booke et værelse på. Skal det helst være ren afslapning, eller må der godt være muligheder for en form for aktivitet? Tjek de enkelte badehoteller i Sjælland eller på Bornholm, og se, hvad de hver især har at byde deres gæster på.

Gå enten efter hotellets beliggenhed eller efter, hvad hotellet har af faciliteter. Du kan også vælge ud fra, hvilket badehotel der umiddelbart tiltaler dig mest. Der er flere veje at gå, når du skal vælge det badehotel, som du helst vil besøge næste gang.

FAQ om badehoteller Nordsjælland

Hvordan er det at være på badehotel i Nordsjælland?

Når du er på badehotel, så vil du bo tæt på en strand. Du kan slappe af og nyde måltiderne og hotellets faciliteter. 

Er et ophold på et nordsjællandsk badehotel noget for en børnefamilie?

Et ophold på et badehotel Nordsjælland er perfekt for en børnefamilie. Tag på stranden hver dag, og hyg jer på hotellet. I vil også kunne tage på udflugt til de omkringliggende attraktioner.

Hvor ligger de nordsjællandske badehoteller?

Badehotellerne ligger tæt på stranden. De fleste af de Nordsjællandske badehoteller ligger ved Sjællands nordkyst.