fbpx

Badehoteller Nordjylland

Se de bedste badehoteller i Nordjylland 2024

Kender du Nordjylland, eller vil du gerne lære området at kende? Det har du alletiders chance for at komme til, hvis du besøger et af de dejlige badehoteller Nordjylland. Den nordligste del af vores land har en helt særlig charme. Nyd naturen, særligt badestranden – og nyd også selve opholdet på det badehotel i Nordjylland, som du helst vil besøge næste gang.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Utallige Ophold

3/5

Hvis du ønsker dig et dejligt ophold på en dansk kro eller hotel, så kan du med fordel tage et kig på Go Dream’s gavekort. Her kan du nemlig vælge mellem et utal af forskellige kroer og hoteller rundt om i hele landet. Se hele udvalget og find inspiration her.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus er et klassisk badehotel med en suveræn beliggenhed. Nyd stranden ved Blokhus, og nyd hotellets faciliteter, når du kommer hjem. Det kan for eksempel være hotellets wellness-område, swimmingpoolen, saunaen eller fitnesscenteret. I øvrigt er der gratis parkering, en ladestation til elbiler og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Tambohus Kro Og Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tag på ferie eller weekend på det superhyggelige Tambohus Kro & Badehotel ved stranden ved Thyholm. De 29 røgfriværelser er af forskellige størrelser og pænt indrettet. Fra hotellet er der en forrygende udsigt ud over vandet og landskabet. På hotellet er der restaurant og bar og en dejlig terrasse. i øvrigt er der en legeplads, cykler og kajakker.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Hjorths Badehotel
Hotels.com

Hjorths Badehotel

2.5/5

Hjorths Badehotel uden for Skagen er et lyst og venligt hotel med en nostalgisk stemning. Hotellet har 25 værelser fordelt på 2 etager. Mange af værelserne har en helt fantastisk udsigt ud over havet. Hotellet har en restaurant, og der er også en bar til rådighed. Stedet er velegnet til singler, par, familier og forretningsfolk. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Løkken Badehotel
Hotels.com

Løkken Badehotel

3/5

Løkken Badehotel er et lejlighedshotel. Det betyder, at du også har køkkenfaciliteter i forbindelse med dit værelse/værelser. Det giver dig en vis frihed under dit ophold. Alle 36 værelser er røgfri. På hotellet er der blandt andet en indendørs pool. Der er gratis parkering og Wi-Fi. Løkken Badehotel ligger lige ud til vandet, og det er velegnet til både singler, par, familier og i forbindelse med møder.

Laveste pris for 2 personer: 1.045 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Tag ophold på det luksuriøse Ruths Hotel, når du besøger Skagen. Her kan du nyde hotellets mange dejlige faciliteter, når du skal slappe af efter oplevelserne i naturen eller i Skagen. Der er i alt 52 røgfri værelser på det flotte strandhotel. Der bydes i øvrigt på 2 restauranter og en bar. Nyd også en tur i hotellets spabad og motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Aalbæk Gl. Kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Tag ind på det hyggelige Aalbæk Gl. Hotel, når du besøger toppen af Danmark. Der finder du et superhyggeligt hotel med 59 røgfri værelser. Du kan gå nogle skønne ture ved vandet og i naturen omkring. På hotellet er der to restauranter og en bar. Det er et perfekt sted for en ferie eller en weekend, og det er velegnet for singler, par og familier. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Hotel Løkken Strand
Hotels.com

Hotel Løkken Strand

3/5

Hotel Løkken Strand er et mindre, gulmalet hotel med en helt unik stemning. Værelserne fås i forskellige størrelser, og de kan være med eller uden eget badeværelse. Nyd freden og roen på hotellet efter dine gode gåture på stranden eller dine øvrige oplevelser i området. Der er mulighed for morgenmad på hotellet. Der bydes i øvrigt på fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

Agger Badehotel

4/5

Det smukke gule Agger Badehotel ligger højt og stolt i landskabet på østkysten. Hotellet er kun for voksne, og derfor kan du i høj grad nyde freden og roen på stedet. Hotellet rummer 15 røgfri værelser, som alle sammen er lyst og smagfuldt indrettet. Værelserne har forskellige størrelser, og de fleste har en forrygende havudsigt. Lækker morgenmad og bar. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Brøndums Hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Brøndums Hotel i Skagen er ganske populært. Det 3-stjernede hotel er placeret i en historisk bygning fra 1874. Det ses også af den klassiske og smagfulde indretning. Nyd den hyggelige stemning og den gode servering på hotellet, når du holder ferie eller weekend i Skagen. Værelserne er af forskellige størrelser. I øvrigt findes der gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Tannishus
Hotels.com

Hotel Tannishus

3/5

Det historiske strandhotel Tannishus er fra 1890’erne. Du har Vesterhavet som nabo, og på selve hotellet er der faciliteter som for eksempel: swimmingpool, restaurant og bar. På samtlige værelser er der TV, køleskab og mikrobølgeovn. Så kan I selv lave lidt mad. Stedet er velegnet til singler, par og familier. Kæledyr er tilladt. Fri Wi-Fi

Laveste pris for 2 personer: 730 kr.

Strandby Badehotel
Hotels.com

Strandby Badehotel

2.5/5

Det smukke hvide strandhotel ligger tæt på stranden. Det rummer 13 dejlige og røgfri værelser. Samtlige værelser er individuelt indrettede. Med bookingen følger der: en god morgenmadsbuffet, parkering og Wi-Fi. Nyd et afslappet ophold i Strandby, når du skal puste ud efter oplevelser og gåture langs vandet. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

Næsbydale Badehotel
Hotels.com

Næsbydale Badehotel

3/5

Det lille badehotel i Ranum oser af nostalgi og hygge i særklasse. Der findes 8 dejlige værelser på hotellet, som alle sammen er individuelt indrettet. På samtlige værelser er der mulighed for at lave kaffe og te. Der findes en restaurant, en bar og flere konferencerum på hotellet. Book det til en ferie eller en weekend med din partner eller din familie. Eller hold jeres næste konference her.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Sallingsund Færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

I Nykøbing Mors finder I Sallingsund Færgekro. De 40 røgfri værelser, som er fordelt på 2 etager, er hyggeligt indrettet, og de kan være af forskellige størrelser. Bo tæt på stranden ved Sallingsund, og nyd den skønne udsigt fra hotellet. Nyd den hyggelige stemning og den dejlige natur i området. På og ved hotellet er der blandt andet: restaurant, bar, have og terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hvorfor skal jeg vælge at tage på badehotel Nordjylland?

Når du varmt anbefales at tage på badehotel i Nordjylland, så skyldes det både den særlige landsdel og selve badehotellernes stemning og faciliteter. Det bliver samlet set til et ophold, som du i høj grad kommer til at sætte stor pris på.

Toppen af Jylland er igennem århundreder blevet besøgt af mange gæster. Det er det, fordi det har en værdi i sig selv at have været der. Det er det også, fordi der er mange ting at opleve i landsdelen. Dels har vi her nogle naturoplevelser, som er værd at rejse efter. Det er for eksempel her, de to have Kattegat og Skagerrak, mødes på Skagens Gren. At stå med et ben i hvert hav er en helt unik naturoplevelse, som du absolut bør prøve.

Når du skal vælge at tage på badehotel i den nordligste landsdel, så får du også nogle dejlige og afslappende dage på selve hotellet. Se, hvad de enkelte badehoteller Nordjylland har at byde på, inden du vælger, hvor turen går hen.

flotte sten ved havet

Hvilke faciliteter er der på et nordjysk badehotel?

Der ligger flere badehoteller i Nordjylland. De er naturligvis ikke ens. Derfor vil der være forskel på, hvad du kan forvente i forhold til faciliteter, tilbud og så videre. Nogle badehoteller Nordjylland har flere faciliteter end andre. Et badehotel, der har færre faciliteter, kan sagtens opfylde de forventninger, som du kan have. Tænker du, at du primært tager på badehotel for at være tæt på strand og natur, og foretrækker du et hotel, hvor der hersker fred og ro, så er der bestemt mulighed for at finde et badehotel i Vestjylland af den karakter.

Vil du gerne have en bredere vifte af tilbud på badehotellet, så er der også mulighed for at vælge den type hotel. Der er for eksempel nogle hoteller, der tilbyder diverse former for wellness. Nogle har et tilbud om fitness og andre former for aktiviteter, og på den måde kan der være nogle forskellige tilbud.

Tjek de enkelte badehoteller Nordjylland, når du gerne vil sikre dig, at du får valgt et hotel, som er lige, som du helst vil have det.

Er der forplejning på alle badehoteller Nordjylland?

Når du tager et ophold på et badehotel i Nordjylland, så har du måske en forventning om, at der er fuld forplejning på hotellet. Det er der på mange af de nordjyske badehoteller. Der kan dog være nogle af hotellerne, der udelukkende byder på morgenmad.

Ønsker du at booke et værelse på et badehotel ved Vestkysten, hvor der er fuld forplejning, så er der også mulighed for det. På flere nordjyske badehoteller vil du få serveret alle hovedmåltider samt lidt godt derimellem. Mange hotelrestauranter har de dejligste retter på menukortet – heriblandt serverer nogle køkkener gourmet-måltider.

Hvilke forventninger har du til forplejningen på badehotellet? Tjek, hvad de enkelte badehoteller Nordjylland har at byde på i forhold til det.

Hvor ligger de nordjyske badehoteller?

Badehoteller Nordjylland er typisk placeret ved kysten. Det betyder, at der findes badehoteller direkte ud til både Kattegat og Skagerrak. Heroppe nordpå er der de dejligste sandstrande, som du kan nyde året rundt. Du kan gå tur hele året – og bade, hvis du ønsker det. 

Den tætte kontakt til havet giver et helt unikt lys og en særlig frisk luft. Desuden kan du opleve det lokale byliv, seværdigheder og overvældende natur, når du besøger Nordjylland.

Uanset, hvilket nordjysk badehotel du besøger, vil du opleve den nordjyske natur, den venlige stemning både blandt lokalbefolkningen og på hotellet og muligheden for fred og ro.

Vil du gerne besøge et af de charmerende badehoteller Nordjylland, så er der gode muligheder for det. Ønsker du primært at få fred og ro, eller må der gerne være en form for wellness og aktiviteter på hotellet? Tjek de forskellige hoteller, og vælg det, der har lige de tilbud, som du gerne vil benytte dig af, når du besøger Nordjylland.

FAQ om badehoteller Nordjylland

Ligger der nogen badehoteller i Nordjylland?

Ja, der ligger flere badehoteller i Nordjylland. Tjek hotellernes beliggenhed og faciliteter, inden du vælger, hvilket hotel du gerne vil besøge næste gang, turen går til Nordjylland.

Er der wellnessfaciliteter på badehoteller Nordjylland?

På nogle af de nordjyske badehoteller er der diverse wellness muligheder. Det kan variere fra hotel til hotel. Derfor kan du med fordel se, hvad de enkelte hoteller har at byde på.

Hvor meget forplejning er der på et badehotel Nordjylland?

På badehotellerne i Nordjylland vil der som minimum blive serveret morgenmad. Herudover kan der på visse badehoteller blive serveret de øvrige måltider. Menukortene kan være forskellige, så se, hvad det enkelte hotel har på programmet, hvad forplejning angår.