fbpx

Romantiske Badehoteller

Se de mest romantiske badehoteller i Danmark 2024

Man skal huske at pleje sit parforhold. Det kan dog være svært at huske eller at få tid eller overskud til i en travl hverdag, hvor der er en masse forskellige krav til jer begge. Somme tider trives romantikken bedst, når I har mulighed for at komme lidt væk fra de vante omgivelser. Hvad med et ophold på et af landets mange romantiske badehoteller? Sådan et ophold kan være guld værd for jeres parforhold.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Utallige Ophold

3/5

Hvis du ønsker dig et dejligt ophold på en dansk kro eller hotel, så kan du med fordel tage et kig på Go Dream’s gavekort. Her kan du nemlig vælge mellem et utal af forskellige kroer og hoteller rundt om i hele landet. Se hele udvalget og find inspiration her.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Badehotel ligger lige ud til Øresund. Der er en fantastisk behagelig stemning på hotellet, hvor du kan slappe af og blive godt underholdt. Ud over nogle skønne værelser så bydes der også på: fitnessrum, pool, sauna og yogarum. Desuden får du adgang til kasinoet. Restauranten har panoramaudsigt ud over sundet. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Det smukke Skodsborg Kurhotel kan du nyde livet og få diverse spa-behandlinger. Eller snuppe en tur i den indendørs swimmingpool. Også den forrygende udsigt ud over Øresund er sund for sjælen. Fra hotellets restaurant er der havudsigt. Der serveres udsøgte nordiske retter og de kan supplesres med udsøgte vine. Te- og kaffefaciliteter på værelserne.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Strandhotel Røsnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Strandhotel Røsnæs ligger flot lige ud til vandet. Det smukke hvide strandhotel med det røde tegnltag er et traditionelt badehotel. Fra flere af værelserne er der den skønneste udsigt ud over Storebælt og Kalundborg Fjord. På restauranten serveres blandt andet fransk-inspireret mad, og der er også en børnevenlig buffet. Velegnet til singler, par og familier. Handicapvenligt.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne i Hornbæk er et smukt 4-stjernet hotel. Det er et klassisk badehotel med en skøn udsigt. Værelserne har forskellige størrelser, og de er alle sammen smagfuldt indrettet. Hotellets restaurant byder på diverse nordiske og franske retter, og der serveres både frokost og middag. Desuden er der en bar. Velegnet til singler, par og familier. Handicapvenligt.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus er et klassisk badehotel med en suveræn beliggenhed. Nyd stranden ved Blokhus, og nyd hotellets faciliteter, når du kommer hjem. Det kan for eksempel være hotellets wellness-område, swimmingpoolen, saunaen eller fitnesscenteret. I øvrigt er der gratis parkering, en ladestation til elbiler og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Tambohus Kro Og Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tag på ferie eller weekend på det superhyggelige Tambohus Kro & Badehotel ved stranden ved Thyholm. De 29 røgfriværelser er af forskellige størrelser og pænt indrettet. Fra hotellet er der en forrygende udsigt ud over vandet og landskabet. På hotellet er der restaurant og bar og en dejlig terrasse. i øvrigt er der en legeplads, cykler og kajakker.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Helenekilde Badehotel
Hotels.com

Helenekilde Badehotel

3.5/5

Helenekilde Badehotel er et traditionelt badehotel. Der er en virkelig hyggelig og rolig stemning på hele hotellet. Værelserne kan have forskellige størrelser, og mange af dem har havudsigt. Nyd stranden og det øvrige landskab, og nyd at slappe af på hotellet. På hotellet findes der en restaurant, en bar og flere terrasser. Der tilbydes yoga og massage.

Laveste pris for 2 personer: 2.695 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Det 4-stjernede Hotel Vejlefjord fremstår smukt og klassisk. Det har en historie, der går tilbage til år 1900, hvor det fungerede som sanatorium for tuberkulose-patienter. Nu er det et moderne hotel med en smagfuld og klassisk indretning. Du tilbydes termiske bade, saunaer, kur- og spabade, massage- og skønhedsbehandlinger. Lad batterierne op under dit ophold her.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Sinatur Hotel Storebælt
Hotels.com

Sinatur Hotel Storebælt

3/5

Lige ud til Storebælt ligger dette moderne hotel. Det hvide hotel med de mange vinduer rummer 115 røgfri værelser. Værelserne kan have forskellige størrelser, og mange af dem har udsigt ud over Storebælt. Hotellet består af 2 etager. Det er velegnet til singler, par, familier, handicappede og forretningsfolk. Fri Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

Tisvildeleje Strandhotel
Hotels.com

Tisvildeleje Strandhotel

2.5/5

Tisvildeleje Strandhotel er et lille hotel, som er supercharmerende. Det indeholder 24 røgfri værelser, og det ligger lige ned til vandet. Træk dig tilbage til det hyggelige hotel med den dejlige stemning, når du har tilbragt dagen ude i den omkringliggende natur. På værelserne kan der redes op til børn mod et gebyr. Der er fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Gilleleje Badehotel
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

Gilleleje Badehotel holder til i en smuk gammel bygning fra slutningen af det 19 århundrede. Det ligger stille og roligt, og på hotellet hersker der også en rolig stemning og en smagfuld indretning. Ud over de hyggelige værelser og fællesarealer så byder hotellet også på spa-oplevelser, sauna, dampbad og wellness. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Havgaarden Badehotel
Hotels.com

Havgaarden Badehotel

3/5

Det stråtækte Havgaarden Badehotel er simpelthen så yndigt og superhyggeligt. Der er en stemning af ro og hjemlig atsmosfære på hele hotellet. Der serveres et godt morgenmåltid hver dag. Desuden findes der en bar og en café. Der er også både en terrasse og en dejlig have knyttet til hotellet. Hotellet egner sig fint til singler, par og familier. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Stella Maris Hotel De Luxe
Hotels.com

Stella Maris Hotel De Luxe

4/5

Stella Maris Hotel de Luxe lever i høj grad op til sit navn. Dine forventninger om et luksushotel bliver i høj grad indfriet. Det smukke og stilfulde 4-stjernede hotel byder på 36 værelsers i forskellige størrelser, dejlige fællesarealer og skønne udendørs områder. Hotellet indeholder desuden restaurant, fitnesscenter, forretningscenter og bar. Velegnet til singler, par, familier og forretningsfolk. Barnepasning tilbydes.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

Hjorths Badehotel
Hotels.com

Hjorths Badehotel

2.5/5

Hjorths Badehotel uden for Skagen er et lyst og venligt hotel med en nostalgisk stemning. Hotellet har 25 værelser fordelt på 2 etager. Mange af værelserne har en helt fantastisk udsigt ud over havet. Hotellet har en restaurant, og der er også en bar til rådighed. Stedet er velegnet til singler, par, familier og forretningsfolk. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Rødvig Kro Og Badehotel
Hotels.com

Rødvig Kro og Badehotel

3/5

Bo med udsigt ud over Østersøen på et superhyggeligt badehotel. Hotellet emmer af charme, hygge og god standard. Til værelserne kan der være eget eller fælles badeværelse. Mange af værelserne har udsigt ud over Fakse Bugt og Stevns Klint. Også fra restauranten har du havudsigt. Menukortet er alsidigt og serverer altid retter, der indeholder årstidens råvarer. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

Ballen Badehotel
Hotels.com

Ballen Badehotel

3.5/5

I Ballen på Samsø ligger det yderst charmerende badehotel. Som beboer på et af de 18 værelser, som stedet byder på, får du alt det, som et ophold på et badehotel indbefatter. Alt vd indretningen er lyst og venligt. Du har tæt kontakt til stranden og havnen, og der er masser af frisk luft. På hotellet er der blandt andet: Wi-Fi, bar, terrasse og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.175 kr.

Molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Molskroen, der ligger uden for Ebeltoft, er superflot og hyggelig. Det rummer 18 røgfri værelser af forskellige størrelser. Fra nogle af værelserne er der den flotteste udsigt ud over vandet. Det er velegnet til både singler, par og familier. Også kæledyr er velkomne på hotellet. Hotellet er handicapvenligt. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Hotel Faaborg Fjord er et klassisk smuk badehotel. Den hvide bygning med det sorte tegltag udstråler hygge, god stil og sans for indretning. Hotellet har 128 røgfri værelser, som alle sammen er smagfuldt og individuelt indrettet. Desuden bydes der på: restaurant, bar og strandbar. Desuden er der et godt fitnessrum, en spillehal, billard og poolbord. Nyd naturen, vandet og hotellets faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Løkken Badehotel
Hotels.com

Løkken Badehotel

3/5

Løkken Badehotel er et lejlighedshotel. Det betyder, at du også har køkkenfaciliteter i forbindelse med dit værelse/værelser. Det giver dig en vis frihed under dit ophold. Alle 36 værelser er røgfri. På hotellet er der blandt andet en indendørs pool. Der er gratis parkering og Wi-Fi. Løkken Badehotel ligger lige ud til vandet, og det er velegnet til både singler, par, familier og i forbindelse med møder.

Laveste pris for 2 personer: 1.045 kr.

Hotel Hornbækhus
Hotels.com

Hotel Hornbækhus

3/5

Bo lige ved en af Sjællands bedste strande, når du bokker et værelse på Hotel Hornbækhus. Det hyggelige hotel har egen parkering og fri Wi-Fi. Flere af værelserne har adgang til en balkon eller have. Både værelserne og fællesarealerne er virkeloiog hyggelige. På hotellet er der en restaurant. Badehotellet egner sig til singler, par, familier og til konference-aktiviteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Tag ophold på det luksuriøse Ruths Hotel, når du besøger Skagen. Her kan du nyde hotellets mange dejlige faciliteter, når du skal slappe af efter oplevelserne i naturen eller i Skagen. Der er i alt 52 røgfri værelser på det flotte strandhotel. Der bydes i øvrigt på 2 restauranter og en bar. Nyd også en tur i hotellets spabad og motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Aarøsund Badehotel
Hotels.com

Aarøsund Badehotel

3.5/5

Aarøsund Badehotel er et mindre strandhotel, som er klassisk indrettet. Der er i alt 15 værelser på hotellet, og de kan være af forskellige størrelser. På hotellet finder du en restaurant, et forretningscenter og en terrasse. Nogle af værelserne har havudsigt. Nyd de hyggelige omgivelser på hotellet, og gå nogle gode ture langs stranden.

Laveste pris for 2 personer: 1.165 kr.

Henne Mølle Å Badehotel
Hotels.com

Henne Mølle Å Badehotel

3/5

Bo tæt på Henne Strand, når du tjekker ind på Henne Mølle Å Badehotel. Der er fred og ro i det naturskønne område, og selve hotellet har den smukkeste udsigt ud over vandet og landskabet. Hotellet er lyst og venligt, og det indeholder 22 røgfri værelser. På hotellet er der en restaurant og en bar. Det egner sig perfekt til singler, par og familier. Kæledyr er også velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.590 kr.

Gl. Brydegaard
Hotels.com

Gl. Brydegaard

3.5/5

Der er dømt total landsbyidyl, bare du ser på det hyggelige og stemningfulde Gl. Brydegård Hotel. Hotellet ligger tæt på vandet, og der er stille og roligt. Restauranten byder på gode danske retter med årstidens råvarer, som er økologiske. Nyd, hotellete, værelset, fællesområderne og den storslåede omkringliggende natur. Stedet er velegnet både for singler, familier og til erhvervsbrug.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

Hotel Skovly
Hotels.com

Hotel Skovly

3/5

Det smukke badehotel i udkanten af Rønne er superhyggeligt. Hotellet har 29 røgfri værelser, som kan have forskellige størrelser. Der serveres en dejlig morgenmadsbuffet hver morgen. Desuden er der både en café og en bar. På fællesarealerne er der fri adgang til kaffe og te. Hotellet er børnevenligt og handicapvenligt, og også kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.053 kr.

Strandgaard Badehotel
Hotels.com

Strandgaarden Badehotel

3/5

Læsø er altid vidunderlig. På østkysten af øen kan du tjekke ind på Strandgaarden Badehotel. Der er 22 værelser på hotellet af forskellige størrelser. Nogle af værelserne har havudsigt. I øvrigt finder du en restaurant, et motionscenter, spa, tennisbane, golfbane og cykeludlejning. Vælg en afslappende eller aktiv ferie eller weekend på Læsø.

Laveste pris for 2 personer: 765 kr.

Dragør Badehotel
Hotels.com

Dragør Badehotel

3.5/5

Bo tæt på Kastrup Lufthavn, Dragør strand og København, når du mellemlander eller besøger hovedstaden. Hotellet indeholder 32 røgfri værelser af forskellige størrelser. Bo roligt og i dejlige natur-omgivelser på Dragør Badehotel. På hotellet findes der blandt andet restaurant, bar, terrasse og have. Velegnet til singler, par, familier og til erhvervsrelaterede arrangementer.

Laveste pris for 2 personer: 755 kr.

Hindsgavl Slot
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Du får både en sublim slotsstemning og oplevelsen af et moderne og velfungerende hotel, når du tjekker ind på Hindsgavl Slot. Du får fred, ro og idyl, som du kan nyde både ude og inde. Værelserne kan have forskellige størrelser, og mange af dem har en helt klassisk indretning. Andre er indrettet i en tidligere stald med en både rå og moderne stil. Restaurant, bar, Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

Aalbæk Gl. Kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Tag ind på det hyggelige Aalbæk Gl. Hotel, når du besøger toppen af Danmark. Der finder du et superhyggeligt hotel med 59 røgfri værelser. Du kan gå nogle skønne ture ved vandet og i naturen omkring. På hotellet er der to restauranter og en bar. Det er et perfekt sted for en ferie eller en weekend, og det er velegnet for singler, par og familier. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Lunds Hotel
Hotels.com

Lunds Hotel

3/5

På Lunds Hotel i Bogense bor du bogstaveligt talt på havnen, og du har den mest fantastiske udsigt ud over vandet. Det lille hotel indeholder 6 værelser. Ud over en glimrende mrogenmadsbuffet er der også en bar og en café på hotellet. På samtlige værelser er der te- og kaffefaciliteter. Desuden kan du leje cykler, så du kan komme lidt omkring. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Sandkaas Badehotel
Hotels.com

Sandkaas Badehotel

3/5

På det smukke hvide Sandkaas Badehotel får du den helt ægte badehotelstemning. Både de 15 røgfri værelser og fællesarealerne fremstår lyse og venlige. Her er god stemning, fornemmelsen af havet tæt på – og den mest bedårende udsigt. Værelserne er individuelt inderettet og har forskellige størrelser. Træk dig tilbage og nyd omgivelserne, når du har oplevet Bornholms seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

Hotel Løkken Strand
Hotels.com

Hotel Løkken Strand

3/5

Hotel Løkken Strand er et mindre, gulmalet hotel med en helt unik stemning. Værelserne fås i forskellige størrelser, og de kan være med eller uden eget badeværelse. Nyd freden og roen på hotellet efter dine gode gåture på stranden eller dine øvrige oplevelser i området. Der er mulighed for morgenmad på hotellet. Der bydes i øvrigt på fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

Agger Badehotel

4/5

Det smukke gule Agger Badehotel ligger højt og stolt i landskabet på østkysten. Hotellet er kun for voksne, og derfor kan du i høj grad nyde freden og roen på stedet. Hotellet rummer 15 røgfri værelser, som alle sammen er lyst og smagfuldt indrettet. Værelserne har forskellige størrelser, og de fleste har en forrygende havudsigt. Lækker morgenmad og bar. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

På Hotel Troense i Svendborg kan du tjekke ind på et klassisk badehotel. Det emmer af historie og hyggelig stemning. Det hvide hotel med de mange vinduer ligger helt ud til vandet, og der er mulighed for mange dejlige gåture i området. Hotellet rummer 36 forskellige værelser, som er fordel på de tre etager. Der er te- og kaffefaciliteter på værelserne. Desuden er der spa og godt Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Brøndums Hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Brøndums Hotel i Skagen er ganske populært. Det 3-stjernede hotel er placeret i en historisk bygning fra 1874. Det ses også af den klassiske og smagfulde indretning. Nyd den hyggelige stemning og den gode servering på hotellet, når du holder ferie eller weekend i Skagen. Værelserne er af forskellige størrelser. I øvrigt findes der gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hjerting Badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Bo direkte på strandpromenaden i Hjerting uden for Esbjerg, når I skal nyde både byen og den omkringliggende natur. Der er tale om et større og romantisk hotel i badehotel-stilen. Hotellets 39 værelser er af forskellige størrelser, og de er fordelt på de to etager. På det hyggelige hotel er der i øvrigt: bar, restaurant, spa og motionscenter. Hunde er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Hotel Allinge
Hotels.com

Hotel Allinge

3/5

Der er simpelthen så hyggeligt på Hotel Allinge. Hotellet på Nordbornholm har de hyggeligste værelser af forskellige størrelser. Fra hotellet er der en vidunderlig udsigt over Allinge by og over havet. Det er velegnet for singler, par og familier. Kæledyr er også velkomne. Nyd opholdet på hotellet, når du puster ud efter alle dine dejlige oplevelser på øen.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Hotel Tannishus
Hotels.com

Hotel Tannishus

3/5

Det historiske strandhotel Tannishus er fra 1890’erne. Du har Vesterhavet som nabo, og på selve hotellet er der faciliteter som for eksempel: swimmingpool, restaurant og bar. På samtlige værelser er der TV, køleskab og mikrobølgeovn. Så kan I selv lave lidt mad. Stedet er velegnet til singler, par og familier. Kæledyr er tilladt. Fri Wi-Fi

Laveste pris for 2 personer: 730 kr.

Nymindegab Kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Tag på ophold i Nørre Nebel. Nyd både de skønne natur-omgivelser og det hyggelige hotel. Den røgfri kro har 39 værelser af forskellige størrelser, som er fordelt på 2 etager. Desuden finder du en restaurant og en bar. Hotellet er velegnet for både singler, par og børnefamilier. Også kæledyr er velkomne. Der er fri Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Sallingsund Færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

I Nykøbing Mors finder I Sallingsund Færgekro. De 40 røgfri værelser, som er fordelt på 2 etager, er hyggeligt indrettet, og de kan være af forskellige størrelser. Bo tæt på stranden ved Sallingsund, og nyd den skønne udsigt fra hotellet. Nyd den hyggelige stemning og den dejlige natur i området. På og ved hotellet er der blandt andet: restaurant, bar, have og terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Tornøes Hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Du kommer til at bo på et dejligt og centralt beliggende hotel, når du vælger Tornøes Hotel i Kerteminde. Det ligger ret centralt både i forhold til byen og til stranden. Du får derfor både by og natur, når du besøger det hyggelige hotel. Samtlige 59 værelser er røgfri, og hotellet egener sig glimrende både for par, familier og til forretningsbrug. Parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

Skovshoved Hotel
Hotels.com

Skovshoved Hotel

4/5

Skovshoved Hotel emmer af romantik og hyggelig stemning. Det charmerende hotel fra 1660 har en historie og en charme, som er i særklasse. Tæt på Øresund og det særlige lys fra vandet. Det lille yndige hotel har 22 værelser, en restaurant , en café og en bar. Desuden tilbydes: gratis parkering, Wi-Fi og ransport til og fra lufthavnen. Kæledyr er også velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.110 kr.

Hotel Sandvig Havn
Hotels.com

Hotel Sandvig Havn

2/5

Det 4-stjernede Hotel i Allinge er yderst populært. Det charmerende hotel ligger lige ned til havnen og stranden. Der er 30 røgfri værelser i forskellige størrelser. Nogle af værelserne har balkon og havudsigt. På hotellet er der restaurant, bar og en døgnåben reception. Hotel Sandvig er særdeles velegnet til børnefamilier og par. Bo på et af de mest populære steder på Bornholm.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hvad er fordelene ved de romantiske badehoteller?

I forhold til romantikken, så har den de bedste vilkår, når der er tid og ro nok til den. Romantik skal gødes jævnligt for at kunne blomstre, og i den sammenhæng, så er et længere eller kortere get away noget af det bedste middel.

Pak et par kufferter og drag en tur ud i landet. Tjek ind på et romantisk badehotel, hvor I kan koncentrere jer om hinanden. Det kan være på et hotel, hvor der er fred og ro, eller der kan være diverse tilbud, faciliteter og aktiviteter, som I kan underholde jer med under jeres ophold.  

På et badehotel vil I typisk møde en behagelig stemning, god service og tid nok. Det er nogle af de særlige egenskaber, som et badehotel repræsenterer. Tjek det enkelte badehotel for at få et indblik i, hvad det har at byde på, som kan være til gavn for jer og for romantikken.

Måske finder I et skønt wellness badehotel, der vil egne sig perfekt til at holde jeres bryllup eller sølvbryllup på.

vidunderlig gåtur langs stranden

Hvad er et romantisk badehotel?

Et badehotel kan se ud på forskellige måder. De kan være bygget for forskellige årtier siden, og byggestilen vil naturligvis afspejle et vist tidsbillede og en vis stemning. Nogle af hotellerne er meget gamle, og nogle er mere moderne i stilen. Nogle badehoteller er indrettet i et tidligere slot, et tidligere sanatorium eller har haft en anden funktion engang. De fleste badehoteller har aldrig været andet.

Mange badehoteller på Sjælland, Fyn og i Jylland er bygget i træ, andre i mursten eller mere moderne byggematerialer.

Der kan også være store forskelle på, hvordan de enkelte badehoteller er indrettet. Her vil interiøret typisk matche de ydre rammer.

Når det kommer til de romantiske badehoteller, så kan det jo også være forskelligt, hvad det enkelte par opfatter som romantisk. Betyder det en stråtækt kro med en autentisk og hyggelig mormorindretning? Måske tænker nogen på det som et hotel med en afsides beliggenhed i tæt kontakt med naturen. For andre kan det være et hvidmalet hotel, der er bygget i træ og som er forsynet med mange vinduer.

Romantik kan også være at tage havbade eller spabade sammen. Det kan også være et måltid, der består af flere udsøgte retter, der er suppleret med en lige så udsøgt vinmenu. Hvad er et romantisk ophold for jer?

Lad jer inspirere af de mange forskellige romantiske badehoteller i listen her. 

Hvor ligger de romantiske badehoteller?

Landets mange badehoteller ligger fordelt over samtlige landsdele. Mange af dem kan betegnes som romantiske badehoteller. De kan være romantiske både udvendigt og indvendigt, og de kan have en idyllisk beliggenhed.

Et charmerende og romantisk badehotel kan du finde flere steder i landet. Du kan eventuelt starte din søgen med at kigge på de skønne billeder af diverse badehoteller ved Vesterhavet. Her skal nok være nogle imellem, som du vil kalde romantiske.

Læg så en hyggelig stemning og en excellent service oveni, så bliver det ikke meget bedre. Det skulle da lige være en stemningsfuld bar, en gourmet-restaurant og en jacuzzi – eller hvad I nu synes, topper det.

De romantiske badehoteller vil altid have en fuldstændig sublim beliggenhed tæt på havet. At slentre sammen hånd i hånd langs ved stranden er for de fleste en meget romantisk oplevelse. Her kan I give jer tid til hinanden, have nogle gode lange samtaler eller bare være stille og trække vejret i takt. Der kan være noget meget stort i de små ting. Dem kan I opleve sammen, når I tager en weekend eller en ferie på et romantisk badehotel.

Måske er det ikke så vigtigt, hvor i landet hotellet ligger. Det vigtigste kan sagtens være at have tid og ro til hinanden. Book et snarligt ophold for to på et af de mest romantiske badehoteller i landet. Vil I gerne kombinere opholdet med en tur til et af vores dejlige nabolande, så kan I være sikre på, at der også vil være nogle meget romantiske badehoteller at finde der.

FAQ om romantiske badehoteller

Hvad er et romantisk badehotel?

Opfattelsen af romantik kan være forskellige. For nogle er et romantisk badehotel et sted, hvor der er fred og ro, dejlig natur, en god restaurant og evt. noget spa. For andre er det vigtigste, at der er en fredfyldt og behagelig stemning.

Findes der romantiske badehoteller, hvor børn ikke er velkomne?

Det er bestemt muligt at finde romantiske badehoteller, hvor I kan være sikre på, at I ikke bliver forstyrret af børn. Tjek med det enkelte hotel for information om deres regler.

Hvor ligger de mest romantiske badehoteller?

Der findes nogle virkelig idylliske og romantiske badehoteller flere steder langs kysterne. De kan ligge både i Danmark og i vores nabolande.