fbpx

Badehoteller Langeland

Se de bedste badehoteller på Langeland 2024

Langeland har en beliggenhed, hvor øen nærmest kiler sig ind imellem Fyn og Lolland. Den aflange ø i den sydlige del af Storebælt har i mange år været et populært feriemål både for danskere og udlændinge. Særligt i højsæsonen får øen mange gæster. Vil du gerne være blandt gæsterne i den kommende sæson, så er en af de bedste måder at gøre det på at tage et ophold på et badehotel.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Utallige Ophold

3/5

Hvis du ønsker dig et dejligt ophold på en dansk kro eller hotel, så kan du med fordel tage et kig på Go Dream’s gavekort. Her kan du nemlig vælge mellem et utal af forskellige kroer og hoteller rundt om i hele landet. Se hele udvalget og find inspiration her.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Skrøbelev Gods
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

I en historisk bygning fra 1669 finder du på Langeland Skrøbelev gods, der i dag fungerer som et fantastisk hotel. På hotellet får man en lækker og meget luksuriøs stemning, og på hotellets egen restaurant får man serveret gourmetmad i verdensklasse. Derudover er der mulighed for at nyde livet i hotellets spa og boblebad. Gratis wi-fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Hvad er det særlige ved et badehotel på Langeland?

Badehoteller Langeland er naturligvis helt specielle i forhold til andre badehoteller på Sjælland, Fyn og i Jylland, fordi det ligger på Langeland. Her er der et særligt landskab, og i forhold til sit areal så har øen virkelig mange kilometers kyststrækning. 

Der er til gengæld ikke så langt fra kyst til kyst, og det giver nogle særlige muligheder for at opleve vandet fra flere verdenshjørner. Det giver også et unikt lys og en permanent oplevelse af at være tæt på havet. Du kan se det, høre det og mærke det i luften så godt som hele tiden. 

Den friske havluft er sund for både krop og sind, og så er havet vidunderligt at bade i – året rundt.

Et badehotel på Langeland er selvfølgelig placeret tæt på kysten. Her kan du nyde strandens nærvær, og du kan trække dig tilbage på hotellet, når du har lyst til det. Her kan du få fred og ro, god service og del i de særlige faciliteter, som det enkelte badehotel har at byde på.

Lad dig inspirere til at besøge et af de dejlige badehoteller Langeland. Hvilket vil du starte med at besøge?

flot sti ned til havet

Hvad kan jeg opleve på et badehotel Langeland?

Når du bor på Langeland, kan du selvsagt opleve nogle af de mange aktiviteter, der foregår på øen. Du kan også nyde den skønne strand og den øvrige natur, som findes på Langeland. På selve spa badehotellet kan du trække dig tilbage og få noget fred og ro efter dine oplevelser. Her kan du for eksempel læse en bog, tage en lur, nyde et godt måltid mad eller tage del i nogle af de tilbud, som hotellet har.

Det kan for eksempel være, at der er noget wellness, noget motion, massage eller anden behandling. Her må du tjekke, hvad det enkelte hotel har på deres program. De forskellige badehoteller Langeland har diverse tilbud til deres gæster. Find det hotel, der passer bedst til dine/jeres ønsker for et badehotelophold.

Er badehoteller Langeland velegnede til børnefamilier?

Vil I gerne afsted på badehotel hele familien, så er det vigtigt, at I finder et hotel, der er velegnet til børnefamilier. Det, er der mange badehoteller, der er. På nogle badehoteller er det også muligt at have familiens hund med. Tjek med det enkelte hotel, om børn og kæledyr er velkomne, inden du booker et ophold til jer alle sammen.

Børn kan have en helt vidunderlig weekend eller ferie på et badehotel. Langs hele Langelands kyst findes der nogle skønne badestrande, som hotellets gæster naturligvis gerne må benytte. Kunne sådan et ophold på et badehotel med fokus på badning være lige noget for jer? Så er det bare om at få opholdet booket. 

FAQ om badehoteller Langeland

Er badehoteller på Langeland velegnede for børnefamilier?

På de fleste badehoteller er børn meget velkomne. Mange børn elsker at bade. Tjek med det enkelte badehotel for at være sikker.

Er det svært at komme til Langeland?

Langeland er placeret midt imellem Fyn og Lolland, og der går færger til øen fra begge steder.

Kan man få fred og ro på et badehotel på Langeland?

Et badehotel er typisk placeret ude i naturen tæt på vandet. Her vil der være fred og ro. Ønsker du et børnefrit badehotel, kan du kontakte det enkelt hotel for svar på det ønske.