fbpx

Badehoteller Skagen

Se de bedste badehoteller i Skagen 2024

Skagen, der ligger på toppen af Danmark, har altid været et populært udflugtsmål. Det skyldes dels den unikke beliggenhed og dels det helt særlige lys, som kan opleves på stedet. Nyd alt det, som Skagen og omegn har at byde på, og nyd at bo på et badehotel i Skagen. Book et ophold for en weekend eller for længere tid. Så kommer du bogstaveligt talt på toppen.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Utallige Ophold

3/5

Hvis du ønsker dig et dejligt ophold på en dansk kro eller hotel, så kan du med fordel tage et kig på Go Dream’s gavekort. Her kan du nemlig vælge mellem et utal af forskellige kroer og hoteller rundt om i hele landet. Se hele udvalget og find inspiration her.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hjorths Badehotel
Hotels.com

Hjorths Badehotel

2.5/5

Hjorths Badehotel uden for Skagen er et lyst og venligt hotel med en nostalgisk stemning. Hotellet har 25 værelser fordelt på 2 etager. Mange af værelserne har en helt fantastisk udsigt ud over havet. Hotellet har en restaurant, og der er også en bar til rådighed. Stedet er velegnet til singler, par, familier og forretningsfolk. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Løkken Badehotel
Hotels.com

Løkken Badehotel

3/5

Løkken Badehotel er et lejlighedshotel. Det betyder, at du også har køkkenfaciliteter i forbindelse med dit værelse/værelser. Det giver dig en vis frihed under dit ophold. Alle 36 værelser er røgfri. På hotellet er der blandt andet en indendørs pool. Der er gratis parkering og Wi-Fi. Løkken Badehotel ligger lige ud til vandet, og det er velegnet til både singler, par, familier og i forbindelse med møder.

Laveste pris for 2 personer: 1.045 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Tag ophold på det luksuriøse Ruths Hotel, når du besøger Skagen. Her kan du nyde hotellets mange dejlige faciliteter, når du skal slappe af efter oplevelserne i naturen eller i Skagen. Der er i alt 52 røgfri værelser på det flotte strandhotel. Der bydes i øvrigt på 2 restauranter og en bar. Nyd også en tur i hotellets spabad og motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Hotel Løkken Strand
Hotels.com

Hotel Løkken Strand

3/5

Hotel Løkken Strand er et mindre, gulmalet hotel med en helt unik stemning. Værelserne fås i forskellige størrelser, og de kan være med eller uden eget badeværelse. Nyd freden og roen på hotellet efter dine gode gåture på stranden eller dine øvrige oplevelser i området. Der er mulighed for morgenmad på hotellet. Der bydes i øvrigt på fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

Brøndums Hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Brøndums Hotel i Skagen er ganske populært. Det 3-stjernede hotel er placeret i en historisk bygning fra 1874. Det ses også af den klassiske og smagfulde indretning. Nyd den hyggelige stemning og den gode servering på hotellet, når du holder ferie eller weekend i Skagen. Værelserne er af forskellige størrelser. I øvrigt findes der gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Vælg et badehotel i Skagen

Skagen og omegn er på den ene side et sted med masser af vidunderlige landskaber, og på den anden side er det er meget populært sted at holde ferie. Det betyder, at der i sommersæsonen vil være rigtig mange turister i området. Det betyder også, at der er liv og glade sommerdage og en masse aktiviteter af forskellige slags.

Vil du gerne være en del af det, så er det bare om at booke et hotel i højsæsonen. Det skal helst gøres i ret god tid, for der er rift om ferieindkvarteringerne. Til gengæld kan du få nogle festlige oplevelser både som single, som par og som familie. Skagen i sommerperioden er lig med et leben af glade sommergæster og en stribe gode ferieoplevelser.

Det kan der også være på et badehotel Skagen. Det er dog også muligt at vælge et badehotel, hvor der hersker en roligere stemning. Det kan være rart at trække sig tilbage efter en dag i solen og et vist mylder af mennesker.

Der ligger flere badehoteller i og omkring Skagen. De ligger alle sammen tæt ved vandet, og de har noget forskelligt at byde på. Tjek de pågældende badehotellers beliggenhed, stemning, restaurant, værelser og øvrige tilbud. Herefter kan du træffe dit valg om, hvilket hotel du skal vælge i år.

smuk natur i klitterne

Hvad er det særlige ved badehoteller Skagen?

Der er flere ting, der gør badehoteller i Skagen til noget særligt. Det skyldes først og fremmest deres unikke beliggenhed. Desuden har der ligget badehoteller i den nordligste egn af Danmark i flere hundrede år. Der er en stor og gammel tradition for at drive badehoteller deroppe.

Derfor kan du finde nogle hoteller, der har en lang historie bag sig. Det giver noget særligt til stemningen. Den kan være klassisk, traditionel, nostalgisk eller bare superhyggelig. Lad dig inspirere af de enkelte badehoteller Skagens billeder og beskrivelser, og træf dit valg ud fra dem.

Hvis det er sådan noget som wellness, fitness, yoga eller andre former for krops-fokus, du går efter, så er det også muligt at finde nogle badehoteller i Nordjylland, som har den type aktiviteter og faciliteter at byde på.

Alle de forskellige badehoteller i og omkring Skagen har så også den helt særlige attraktion, at du kan bruge stranden og den øvrige nærliggende natur lige så meget, som du har lyst til. Du kan gå ture ved vandet, du kan bade i havet/havene eller bare sidde eller ligge på stranden og nyde varmen, solen og livet.

Efter en lang og dejlig dag fuld af oplevelser i naturen eller i byen, så er det himmelsk at trække sig tilbage til badehotellets ro og hyggelige stemning. På flere af hotellerne får du også en sublim servering af både hoved- og mellemmåltider. Det er ren nydelse at være på badehotel Skagen.

Hvor er badehoteller på Skagens Gren placeret?

Der findes flere badehoteller ved kysterne på Skagens Gren. Derved kan du vælge, om du vil bo på den østlige eller den vestlige side af Grenen. Skal du bade i Kattegat eller i Skagerak, eller vil du gerne opleve af bade i begge have?

Der er i det hele taget mange kilometers strækninger med nogle af de bedste sandstrande i landet. Alle strandstrækningerne er dejlige at gå på hele året rundt. Du kan bade i havene om sommeren – og resten af året, hvis du ønsker det.

Uden for sommersæsonen kan du gå nogle dejlige ture, samle skaller og sten – og eventuelt gå på jagt efter rav, når tidevandet trækker sig tilbage.

Der er mange gode grunde til at vælge et badehotel Skagen, når du trænger til at komme lidt væk og opleve en fjerntliggende del af vores dejlige land. Find et wellness badehotel, der har en sublim beliggenhed, og hvis faciliteter og tilbud passer til dig/jer.

FAQ om badehoteller Skagen

Kan jeg have mit kæledyr med på badehotel Skagen?

På nogle badehoteller Skagen er kæledyr meget velkomne. Der kan være begrænsede med værelser til et ophold med et dyr, og ikke alle steder er det en mulighed. Kontakt det konkrete badehotel, og spørg.

Kan jeg bo på badehotel i Skagen hele året rundt?

Nogle badehoteller i Skagen holder åben hele året rundt. Andre holder kun åbent i de lune og de varme dele af året. Tjek hotellets hjemmeside, eller kontakt stedet for information om åbningsperioder. 

Hvad er det særlige ved et badehotel i Skagen?

Et badehotel i Skagen har en helt unik beliggenhed. Skagen er et meget populært feriested – særligt om sommeren. Det giver meget liv og mange turister i højsæsonen. Til gengæld er der mange aktiviteter og attraktioner i området.