fbpx

Badehoteller Vestjylland

Se de bedste badehoteller i Vestjylland 2024

Danmarks absolut længste kyststrækning er den ved den jyske vestkyst. Den strækker sig over en mere end 500 km lang strækning, og det er den, der må holde for, når vinden står ind fra vest. Det gør den meget tit. Vil du opleve vind og vejr på første parket, så kan du gøre det, mens du bor på et af de badehoteller Vestjylland, der ligger ved den jyske vestkyst. Her får du første parket til Vesterhavet, og det kan jo nydes hele året rundt.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Utallige Ophold

3/5

Hvis du ønsker dig et dejligt ophold på en dansk kro eller hotel, så kan du med fordel tage et kig på Go Dream’s gavekort. Her kan du nemlig vælge mellem et utal af forskellige kroer og hoteller rundt om i hele landet. Se hele udvalget og find inspiration her.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Henne Mølle Å Badehotel
Hotels.com

Henne Mølle Å Badehotel

3/5

Bo tæt på Henne Strand, når du tjekker ind på Henne Mølle Å Badehotel. Der er fred og ro i det naturskønne område, og selve hotellet har den smukkeste udsigt ud over vandet og landskabet. Hotellet er lyst og venligt, og det indeholder 22 røgfri værelser. På hotellet er der en restaurant og en bar. Det egner sig perfekt til singler, par og familier. Kæledyr er også velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.590 kr.

Hjerting Badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Bo direkte på strandpromenaden i Hjerting uden for Esbjerg, når I skal nyde både byen og den omkringliggende natur. Der er tale om et større og romantisk hotel i badehotel-stilen. Hotellets 39 værelser er af forskellige størrelser, og de er fordelt på de to etager. På det hyggelige hotel er der i øvrigt: bar, restaurant, spa og motionscenter. Hunde er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Vedersø Klit Badehotel
Hotels.com

Vedersø Klit Badehotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 633 kr.

Nymindegab Kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Tag på ophold i Nørre Nebel. Nyd både de skønne natur-omgivelser og det hyggelige hotel. Den røgfri kro har 39 værelser af forskellige størrelser, som er fordelt på 2 etager. Desuden finder du en restaurant og en bar. Hotellet er velegnet for både singler, par og børnefamilier. Også kæledyr er velkomne. Der er fri Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Hvad er et badehotel?

Et badehotel er et hotel, der ligger meget tæt på en strand. Det er ofte ved en dejlig sandstrand, men det kan også være en anden type strand. Når du bor på et badehotel, vil du være i tæt kontakt med havet, og du kan bade, sole dig, gå ture eller samle skaller ved strandkanten.

På mange badehoteller i Vestjylland vil du også få en dejlig forplejning, en hyggelig og hjemlig stemning og en udsøgt service fra personalets side. Der vil tit være en god ro og en behagelig indretning på et badehotel ved Vesterhavet.

Værelserne på et badehotel kan være af forskellige størrelser, indretninger og standarder. På nogle hoteller er der køkkenfaciliteter på værelserne, eller der kan være kaffe- og tefaciliteter. På de fleste badehoteller vil der være en fremragende restaurant, en bar og så videre.

Der kan også være diverse sports- og træningsmuligheder på et badehotel. Ligesom der kan være et spa-område med swimmingpool, sauna, dampbad og mulighed for forskellige behandlinger.

Efter en dejlig dag på stranden eller en god tur ind til den nærmeste by så kan det være superdejligt at trække sig tilbage til fred og ro på hoteller eller på værelset. Et ophold på et badehotel Vestjylland kan være afslappende, hyggeligt og energi-givende. 

vidunderlig gåtur langs havet

Hvor ligger der badehoteller Vestjylland?

Der ligger flere badehoteller langs med den jyske vestkyst. Da den strækning er så lang, så kan der sagtens være meget langt imellem dem. Det betyder blandt andet, at du kan komme til at opleve nogle ret forskellige steder i Vestjylland, når du er på badehotel.

Vestkysten af Jylland strækker sig lige fra det allernordligste punkt i Danmark og helt ned til den tyske grænse. Ud over at vælge Vestdanmark så kommer du også til at vælge imellem Nordjylland, Midtjylland eller Sønderjylland, når du skal finde det badehotel Vestjylland, som du helst vil besøge nu.

Badehoteller i Jylland vil typisk ligge meget tæt på vandet. Enten i gåafstand fra havet eller næsten helt nede ved vandkanten. Vælg det badehotel, der ligger tættest på de seværdigheder og oplevelser, som du gerne vil se. Eller gør det omvendte ved at vælge badehotellet først og så derfra finde ud af, hvad du/I skal se under opholdet.

Vesterhavet er altid en overvældende oplevelse. Uanset, om det er på en sommerdag med sol og høj blå himmel, eller om det er en efterårsdag i skumringen med masser af råt liv i vinden og bølgerne, så vil du tydeligt kunne mærke naturens store kræfter, når du er i nærheden af Vesterhavet.

Nyd Vesterhavets nærhed, badehotellets gæstfrihed og ro, og nyd at kunne tage et par dage eller ugers fri og bare tage imod badehotellets tilbud. Hvilket af de mange badehoteller Vestjylland vil du helst besøge næste gang, du holder fri?

FAQ om badehoteller Vestjylland

Hvilke faciliteter har et badehotel i Vestjylland?

Alle badehoteller i Vestjylland er forskellige. Derfor kan det også være forskelligt, hvad det enkelte badehotel har af faciliteter, aktiviteter og tilbud. Her må du kontakte det enkelte hotel for at få svar på det spørgmål.

Er et badehotel i Vestjylland velegnet for en børnefamilie?

Et ophold på et badehotel i Vestjylland kan være alletiders for hele familien. De fleste børn elsker at bade. Vær dog ekstra varsom ved Vesterhavet. Vær også obs på, at visse badehoteller ikke ønsker børnegæster.

Hvor ligger der badehoteller Vestjylland?

Der ligger flere badehoteller i Vestjylland. De fleste ligger lige ud til Vesterhavet. Se gerne på et kort, hvor og i hvilke landsdele de er placeret.