fbpx

Badehoteller Jylland

Se de bedste badehoteller i Jylland 2024

Jylland er langt den største af vores landsdele. Det betyder for de fleste danskere, at der er dele af Jylland, som de endnu ikke har besøgt. Vil du gerne lære nogle af kystområderne bedre at kende? Så har du en oplagt mulighed for at gøre det, hvis du tager et ophold på et af de dejlige badehoteller Jylland. Sådan et badehotel er nemlig indbegrebet af sol, vand og strand – og den bedste afslapning. Hvilken jysk kyst vil du gerne besøge næste gang?

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Utallige Ophold

3/5

Hvis du ønsker dig et dejligt ophold på en dansk kro eller hotel, så kan du med fordel tage et kig på Go Dream’s gavekort. Her kan du nemlig vælge mellem et utal af forskellige kroer og hoteller rundt om i hele landet. Se hele udvalget og find inspiration her.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus er et klassisk badehotel med en suveræn beliggenhed. Nyd stranden ved Blokhus, og nyd hotellets faciliteter, når du kommer hjem. Det kan for eksempel være hotellets wellness-område, swimmingpoolen, saunaen eller fitnesscenteret. I øvrigt er der gratis parkering, en ladestation til elbiler og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Tambohus Kro Og Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tag på ferie eller weekend på det superhyggelige Tambohus Kro & Badehotel ved stranden ved Thyholm. De 29 røgfriværelser er af forskellige størrelser og pænt indrettet. Fra hotellet er der en forrygende udsigt ud over vandet og landskabet. På hotellet er der restaurant og bar og en dejlig terrasse. i øvrigt er der en legeplads, cykler og kajakker.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Det 4-stjernede Hotel Vejlefjord fremstår smukt og klassisk. Det har en historie, der går tilbage til år 1900, hvor det fungerede som sanatorium for tuberkulose-patienter. Nu er det et moderne hotel med en smagfuld og klassisk indretning. Du tilbydes termiske bade, saunaer, kur- og spabade, massage- og skønhedsbehandlinger. Lad batterierne op under dit ophold her.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Hjorths Badehotel
Hotels.com

Hjorths Badehotel

2.5/5

Hjorths Badehotel uden for Skagen er et lyst og venligt hotel med en nostalgisk stemning. Hotellet har 25 værelser fordelt på 2 etager. Mange af værelserne har en helt fantastisk udsigt ud over havet. Hotellet har en restaurant, og der er også en bar til rådighed. Stedet er velegnet til singler, par, familier og forretningsfolk. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Molskroen, der ligger uden for Ebeltoft, er superflot og hyggelig. Det rummer 18 røgfri værelser af forskellige størrelser. Fra nogle af værelserne er der den flotteste udsigt ud over vandet. Det er velegnet til både singler, par og familier. Også kæledyr er velkomne på hotellet. Hotellet er handicapvenligt. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Løkken Badehotel
Hotels.com

Løkken Badehotel

3/5

Løkken Badehotel er et lejlighedshotel. Det betyder, at du også har køkkenfaciliteter i forbindelse med dit værelse/værelser. Det giver dig en vis frihed under dit ophold. Alle 36 værelser er røgfri. På hotellet er der blandt andet en indendørs pool. Der er gratis parkering og Wi-Fi. Løkken Badehotel ligger lige ud til vandet, og det er velegnet til både singler, par, familier og i forbindelse med møder.

Laveste pris for 2 personer: 1.045 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Tag ophold på det luksuriøse Ruths Hotel, når du besøger Skagen. Her kan du nyde hotellets mange dejlige faciliteter, når du skal slappe af efter oplevelserne i naturen eller i Skagen. Der er i alt 52 røgfri værelser på det flotte strandhotel. Der bydes i øvrigt på 2 restauranter og en bar. Nyd også en tur i hotellets spabad og motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Aarøsund Badehotel
Hotels.com

Aarøsund Badehotel

3.5/5

Aarøsund Badehotel er et mindre strandhotel, som er klassisk indrettet. Der er i alt 15 værelser på hotellet, og de kan være af forskellige størrelser. På hotellet finder du en restaurant, et forretningscenter og en terrasse. Nogle af værelserne har havudsigt. Nyd de hyggelige omgivelser på hotellet, og gå nogle gode ture langs stranden.

Laveste pris for 2 personer: 1.165 kr.

Henne Mølle Å Badehotel
Hotels.com

Henne Mølle Å Badehotel

3/5

Bo tæt på Henne Strand, når du tjekker ind på Henne Mølle Å Badehotel. Der er fred og ro i det naturskønne område, og selve hotellet har den smukkeste udsigt ud over vandet og landskabet. Hotellet er lyst og venligt, og det indeholder 22 røgfri værelser. På hotellet er der en restaurant og en bar. Det egner sig perfekt til singler, par og familier. Kæledyr er også velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.590 kr.

Aalbæk Gl. Kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Tag ind på det hyggelige Aalbæk Gl. Hotel, når du besøger toppen af Danmark. Der finder du et superhyggeligt hotel med 59 røgfri værelser. Du kan gå nogle skønne ture ved vandet og i naturen omkring. På hotellet er der to restauranter og en bar. Det er et perfekt sted for en ferie eller en weekend, og det er velegnet for singler, par og familier. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Hotel Løkken Strand
Hotels.com

Hotel Løkken Strand

3/5

Hotel Løkken Strand er et mindre, gulmalet hotel med en helt unik stemning. Værelserne fås i forskellige størrelser, og de kan være med eller uden eget badeværelse. Nyd freden og roen på hotellet efter dine gode gåture på stranden eller dine øvrige oplevelser i området. Der er mulighed for morgenmad på hotellet. Der bydes i øvrigt på fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

Agger Badehotel

4/5

Det smukke gule Agger Badehotel ligger højt og stolt i landskabet på østkysten. Hotellet er kun for voksne, og derfor kan du i høj grad nyde freden og roen på stedet. Hotellet rummer 15 røgfri værelser, som alle sammen er lyst og smagfuldt indrettet. Værelserne har forskellige størrelser, og de fleste har en forrygende havudsigt. Lækker morgenmad og bar. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Brøndums Hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Brøndums Hotel i Skagen er ganske populært. Det 3-stjernede hotel er placeret i en historisk bygning fra 1874. Det ses også af den klassiske og smagfulde indretning. Nyd den hyggelige stemning og den gode servering på hotellet, når du holder ferie eller weekend i Skagen. Værelserne er af forskellige størrelser. I øvrigt findes der gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hjerting Badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Bo direkte på strandpromenaden i Hjerting uden for Esbjerg, når I skal nyde både byen og den omkringliggende natur. Der er tale om et større og romantisk hotel i badehotel-stilen. Hotellets 39 værelser er af forskellige størrelser, og de er fordelt på de to etager. På det hyggelige hotel er der i øvrigt: bar, restaurant, spa og motionscenter. Hunde er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Hotel Tannishus
Hotels.com

Hotel Tannishus

3/5

Det historiske strandhotel Tannishus er fra 1890’erne. Du har Vesterhavet som nabo, og på selve hotellet er der faciliteter som for eksempel: swimmingpool, restaurant og bar. På samtlige værelser er der TV, køleskab og mikrobølgeovn. Så kan I selv lave lidt mad. Stedet er velegnet til singler, par og familier. Kæledyr er tilladt. Fri Wi-Fi

Laveste pris for 2 personer: 730 kr.

Strandby Badehotel
Hotels.com

Strandby Badehotel

2.5/5

Det smukke hvide strandhotel ligger tæt på stranden. Det rummer 13 dejlige og røgfri værelser. Samtlige værelser er individuelt indrettede. Med bookingen følger der: en god morgenmadsbuffet, parkering og Wi-Fi. Nyd et afslappet ophold i Strandby, når du skal puste ud efter oplevelser og gåture langs vandet. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

Næsbydale Badehotel
Hotels.com

Næsbydale Badehotel

3/5

Det lille badehotel i Ranum oser af nostalgi og hygge i særklasse. Der findes 8 dejlige værelser på hotellet, som alle sammen er individuelt indrettet. På samtlige værelser er der mulighed for at lave kaffe og te. Der findes en restaurant, en bar og flere konferencerum på hotellet. Book det til en ferie eller en weekend med din partner eller din familie. Eller hold jeres næste konference her.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Vedersø Klit Badehotel
Hotels.com

Vedersø Klit Badehotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 633 kr.

Nymindegab Kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Tag på kro-ophold i Nørre Nebel. Nyd både de skønne natur-omgivelser og det hyggelige hotel. Den røgfri kro har 39 værelser af forskellige størrelser, som er fordelt på 2 etager. Desuden finder du en restaurant og en bar. Hotellet er velegnet for både singler, par og børnefamilier. Også kæledyr er velkomne. Der er fri Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Sallingsund Færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

I Nykøbing Mors finder I Sallingsund Færgekro. De 40 røgfri værelser, som er fordelt på 2 etager, er hyggeligt indrettet, og de kan være af forskellige størrelser. Bo tæt på stranden ved Sallingsund, og nyd den skønne udsigt fra hotellet. Nyd den hyggelige stemning og den dejlige natur i området. På og ved hotellet er der blandt andet: restaurant, bar, have og terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hvor ligger der badehoteller i Jylland?

De jyske badehoteller ligger typisk helt ude ved vandet. Det er gerne ved en sandstrand, hvor der er dejligt at bade og gå ture. Jylland er omkranset af virkelig mange kilometer kyst. Bare Vesterhavet alene kan tælle omkring 500 km. Det giver mange gode muligheder for at placere et badehotel på nogle af de kønneste pletter ved kysten.

Der findes derfor badehoteller Jylland jævnt fordelt på kyststrækninger så godt som hele vejen rundt om Jylland. Derved kan du vælge, om du helst vil bo ved en vest- eller østvendt kyst. Måske vil du allerhelst opleve at være tæt på flere farvande i området? 

Landskaberne og vejret kan variere i forhold til, hvor det enkelte badehotel ligger. Du kan derfor vælge det jyske badehotel ud fra dets beliggenhed. Eller du kan vælge det ud fra, hvilke faciliteter hotellet har at byde dets gæster på.

fantastisk natur

Hvordan kan dagen på et jysk badehotel være?

På et badehotel Jylland eksempelvis i Sønderjylland, Midtjylland eller Nordjylland kan du blive indlogeret på et hyggeligt værelse. På mange værelser vil der være havudsigt – hvis der ikke er det, så er der det i hvert fald på restauranten eller de øvrige fællesområder.

Sengen vil være af en vis kvalitet, og til de fleste værelser vil der være eget badeværelse. Stemningen på badehotellet vil være venlig og afslappet. Serviceniveauet vil typisk være helt i top. 

Der vil blive serveret et dejligt morgenmåltid, som enten kan være i form af en buffet eller blive serveret individuelt.

På nogle badehoteller Jylland vil der også kunne serveres både frokost og aftensmad. Desuden vil der eventuelt være mulighed for at få noget varmt eller koldt at drikke i løbet af dagen og aftenen.

Imellem måltiderne vil der så være mulighed for enten at blive på hotellet og hygge dig eller at tage en tur ud i området eller på en længere udflugt. Dels er der en dejlig badestrand i nærheden, og de naturmæssige omgivelser er dejlige at gå ture i.

På selve spa badehotellet kan der godt være nogle tilbud eller faciliteter, som du gerne vil benytte. Det kan være sådan noget som for eksempel:

  • Wellness
  • Udlejning af cykler
  • Tennisbane 
  • Swimmingpool
  • Massage eller andre behandlinger
  • Fitnesscenter
  • Spil og bøger

Derved vil der alt i alt være en vifte af muligheder for at få nogle virkelig dejlige dage, som du selv kan komponere.

Lyder det lige som en ferie eller weekend for dig, så kan du nemt finde et af de dejlige badehoteller Jylland, som kan opfylde dine ønsker.

Hvad kan jeg opleve, mens jeg bor på badehotel i Jylland?

I forhold til hvad du kan opleve under dit ophold på et jysk badehotel, så kommer det naturligvis an på, hvor i Jylland du bor. Det kommer jo også an på, hvor interesseret du er i at tage på ture væk fra hotellet, eller om du foretrækker at blive på hotellet eller ved stranden det meste af tiden. Endelig kan det afhænge af, hvor mange dage du skal bo på badehotellet.

Skal du blot være der en enkelt eller et par overnatning, så er det begrænset, hvad du kan nå at opleve. Du skulle jo nødigt opleve det som stressende at være på badehotel Jylland.

Hvis du gerne vil ud at opleve noget i det område, som badehotellet ligger i, så er der rige muligheder for det – uanset hvor i landsdelen, du bor.

Der er ret store geografiske, historiske og kulturelle forskelle på de enkelte dele af Jylland. Har du mest lyst til at opleve de historiske mindesmærker i grænseområdet i Sønderjylland, de kulturelle museer, koncerter og industri i Midtjylland, de lyse nætter i Nordjylland eller det overvældende Vestjylland? Måske vil du gerne besøge landets næststørste by, Aarhus, eller noget helt andet.

Du kan jo enten vælge et badehotel, som ligger i nærheden af et område eller en seværdighed, som du gerne vil opleve – eller du kan først og fremmest vælge det badehotel, som du synes bedst om og så se det, som der er at opleve i nærheden af hotellet.

Hvordan kommer dit valg af badehotel til at foregå? Hotellet først – eller området først?

Hvorfor er badehoteller Jylland en meget populær ferieform?

Der er flere forklaringer på, at det er blevet så populært at holde weekender eller ferier på et badehotel. Der er først og fremmest noget nostalgisk og autentisk over et badehotel. Mange af dem har ligget der i generationer, og det bærer den hyggelige stemning tydeligt præg af.

På et mere moderne badehotel kan både bygningen, værelserne og indretningen være noget anderledes end på de ældre hoteller. Foretrækker du en traditionel eller en moderne indretning? Se gerne billeder og beskrivelser af hotellet, inden du vælger det, som du helst vil besøge næste gang.

Desuden får du en ferieform, som er fri for stress. Uanset om du rejser alene eller sammen med nogen, så vil du opleve en rolig, venlig af afslappet stemning på hotellet. Det smitter af på alle hotellets gæster, og snart vil du også selv komme ned i gear. Det er simpelthen guld værd i en fortravlet hverdag, at du her kan opleve at komme på afstand af alt det.

Det betyder også meget, at gæsterne oplever at blive taget godt imod, og at de bliver forkælet. Der er sørget for alt det praktiske, sådan at gæsterne bare kan slappe af og nyde livet. Det er meget skønt.

Den tætte kontakt til den omkringliggende natur spiller også en vigtig rolle. At kunne gå ned til vandet flere gange dagligt, det giver dig fornyet energi. Ligesom et havbad kan give dig et energiboost hele året rundt.

Badehoteller Jylland, der tilbyder diverse former for wellness eller træning, er meget attraktive for mange gæster. Nyder du også at kunne bevæge dig og at forkæle din krop, så kan det være, at du skal vælge et badehotel med den type faciliteter. Ønsker du bare at slappe af, så kan du gøre det på samtlige jyske badehoteller.

FAQ om badehoteller Jylland

Er et ophold på et jysk badehotel noget for en børnefamilie?

Det kan bestemt anbefales, at en børnefamilie tager på weekend eller ferie på et badehotel Jylland. 

Børnegæster er meget velkomne på badehoteller Jylland. Det er alletiders for de fleste børn med strandture og øvrige oplevelser i området. Enkelte badehoteller frabeder sig dog besøg af børn, så tjek lige med det enkelte hotel.

Må jeg have min hund med på badehoteller Jylland?

På nogle badehoteller Jylland er hunde og andre kæledyr velkomne. Vil du være helt sikker, så kontakt det ønskede badehotel for klar information i forhold til dit dyr.

Hvor ligger der badehoteller Jylland?

Der ligger en del badehoteller Jylland. De vil typisk have en beliggenhed tæt på stranden. Der findes badehoteller i alle dele af Jylland og ved flere kyster.