fbpx

Wellness Badehoteller

Se de bedste wellness badehoteller i Danmark 2024

Hvem kan ikke godt have brug for at komme lidt væk, bo i de hyggeligste omgivelser og tilmed blive forkælet? Lyder det skønt? Så kan du få opfyldt det ønske – og mere til, hvis du tjekker ind på et af de mange charmerende badehoteller, vi har her i landet, hvor der tilbydes diverse former for wellness.

Du kan booke et ophold enten for en weekend eller for en længere periode. Det er forkælelse for både krop og sind, når du tillader dig selv at have fokus på wellness og afslapning. Prøv et wellness badehotel næste gang, du har nogle fridage.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Badehotel ligger lige ud til Øresund. Der er en fantastisk behagelig stemning på hotellet, hvor du kan slappe af og blive godt underholdt. Ud over nogle skønne værelser så bydes der også på: fitnessrum, pool, sauna og yogarum. Desuden får du adgang til kasinoet. Restauranten har panoramaudsigt ud over sundet. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Det smukke Skodsborg Kurhotel kan du nyde livet og få diverse spa-behandlinger. Eller snuppe en tur i den indendørs swimmingpool. Også den forrygende udsigt ud over Øresund er sund for sjælen. Fra hotellets restaurant er der havudsigt. Der serveres udsøgte nordiske retter og de kan supplesres med udsøgte vine. Te- og kaffefaciliteter på værelserne.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Tambohus Kro Og Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tag på ferie eller weekend på det superhyggelige Tambohus Kro & Badehotel ved stranden ved Thyholm. De 29 røgfriværelser er af forskellige størrelser og pænt indrettet. Fra hotellet er der en forrygende udsigt ud over vandet og landskabet. På hotellet er der restaurant og bar og en dejlig terrasse. i øvrigt er der en legeplads, cykler og kajakker.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Det 4-stjernede Hotel Vejlefjord fremstår smukt og klassisk. Det har en historie, der går tilbage til år 1900, hvor det fungerede som sanatorium for tuberkulose-patienter. Nu er det et moderne hotel med en smagfuld og klassisk indretning. Du tilbydes termiske bade, saunaer, kur- og spabade, massage- og skønhedsbehandlinger. Lad batterierne op under dit ophold her.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Sinatur Hotel Storebælt
Hotels.com

Sinatur Hotel Storebælt

3/5

Lige ud til Storebælt ligger dette moderne hotel. Det hvide hotel med de mange vinduer rummer 115 røgfri værelser. Værelserne kan have forskellige størrelser, og mange af dem har udsigt ud over Storebælt. Hotellet består af 2 etager. Det er velegnet til singler, par, familier, handicappede og forretningsfolk. Fri Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

Hvilke former for wellness tilbydes der på et badehotel?

Der er mange badehoteller, der tilbyder en form for wellness. Det kan variere fra hotel til hotel. På nogle badehoteller tilbydes der sådan noget som:

  • Swimmingpool
  • Sauna
  • Dampbad
  • Massage
  • Diverse behandlinger

Tjek det enkelte badehotel for at få information om, hvad netop de tilbyder deres gæster.

På visse badehoteller på Sjælland og i Jylland tilbydes der også forskellige former for aktiviteter, som er til gavn for både krop og sind. Det kan være sådan noget som:

  • Yoga
  • Fitness
  • Tennis
  • Øvrige sportsaktiviteter

Hvis du har nogle præferencer i forhold til wellness og motion, så kan du målrette din søgning efter det. Hvis det badehotel, du har udset dig, tilbyder begge dele, så kan du naturligvis bare plukke det ud, som du foretrækker.

Da samtlige badehoteller har en beliggenhed lige ud til en kyst, så vil du selvsagt have fri adgang til nogle dejlige gåture i landskabet, havbade og masser af frisk luft. 

Derved får du mulighed for at tanke op på alle fronter, når du tager ophold på et wellness badehotel.

vidunderlig havudsigt fra bakke

Hvilke fordele er der ved et wellness badehotel?

Et wellness badehotel repræsenterer en ekstra stor pakke, når det kommer til badehoteller. Det har alle de egenskaber, som ethvert badehotel på Fyn har. Og så har det nogle ekstra tilbud, som gør sådan et ophold særligt attraktivt.

Som en ekstra bonus har et wellness badehotel det, at der er særligt fokus på din krops trivsel. Der er tale om en form for forkælelse, som mange mennesker kan have gavn af i en travl hverdag. Her kan du holde en pause fra hverdagen og få fornyet energi.

Et ophold på et wellness badehotel er som at få et tiltrængt break fra hverdagens mange krav. Her kan du nøjes med at koncentrere dig om at gøre noget godt for din krop. Når kroppen kommer helt ned i gear og får positiv fokus, så er det også til gavn for dit sind.

Giv dig selv mulighed for at opleve det.

Hvor ligger der wellness badehoteller?

Wellness badehoteller kan være placeret rundt omkring ved samtlige kyster. I Danmark ligger der badehoteller, der tilbyder wellness i alle landsdele. De ligger alle sammen enten tæt ved stranden eller direkte i forbindelse med stranden. Det er ikke alle landets badehoteller, der tilbyder wellness, men mange gør. 

Går du en smule uden for landets grænser, så vil du kunne finde nogle dejlige badehoteller i både Sverige og Nordtyskland. Mange af dem har nogle virkelig attraktive wellness-tilbud. Det øger antallet af wellness badehoteller, der absolut er et besøg værd, og som ligger inden for en vis radius.

Hvilket af hotellerne har du lyst til at besøge først? Du kan finde god inspiration i oversigten her. Giv dig selv lov til et kortere eller et længere ophold på et hyggeligt wellness badehotel. Inviter kæresten, veninden, din søster eller bror med – eller nyd bare at være dig selv.

FAQ om wellness badehoteller

Hvad kan jeg forvente af et wellness badehotel?

Du kan blandt andet forvente at få et hotelophold, hvor der tilbydes diverse former for wellness. Det kan for eksempel være: pool, sauna, dampbade, behandlinger og fitness.

Hvor ligger der wellness badehoteller henne?

Der ligger mange wellness badehoteller rundt omkring ved de danske kyster. Du kan også finde nogle ved den svenske og den nordtyske kyst. 

Skal jeg selv have håndklæder og badekåbe med på et wellness badehotel?

De fleste wellness badehoteller låner deres gæster rigeligt med håndklæder. Du er naturligvis altid velkommen til at have dine egne med.