fbpx

Badehoteller Vesterhavet

Se de bedste badehoteller ved vesterhavet 2024

Der er noget fuldstændig fantastisk og dragende ved Vesterhavet. Herovre mærker du i særlig høj grad naturens kræfter. Det er blandt andet derfor, at det er så populært at tage ophold på et badehotel ved Vesterhavet. Der findes flere skønne badehoteller, som er placeret tæt på Vesterhavet. Et besøg på et af dem giver dig fornyet energi.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Utallige Ophold

3/5

Hvis du ønsker dig et dejligt ophold på en dansk kro eller hotel, så kan du med fordel tage et kig på Go Dream’s gavekort. Her kan du nemlig vælge mellem et utal af forskellige kroer og hoteller rundt om i hele landet. Se hele udvalget og find inspiration her.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus er et klassisk badehotel med en suveræn beliggenhed. Nyd stranden ved Blokhus, og nyd hotellets faciliteter, når du kommer hjem. Det kan for eksempel være hotellets wellness-område, swimmingpoolen, saunaen eller fitnesscenteret. I øvrigt er der gratis parkering, en ladestation til elbiler og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Tambohus Kro Og Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tag på ferie eller weekend på det superhyggelige Tambohus Kro & Badehotel ved stranden ved Thyholm. De 29 røgfriværelser er af forskellige størrelser og pænt indrettet. Fra hotellet er der en forrygende udsigt ud over vandet og landskabet. På hotellet er der restaurant og bar og en dejlig terrasse. i øvrigt er der en legeplads, cykler og kajakker.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Henne Mølle Å Badehotel
Hotels.com

Henne Mølle Å Badehotel

3/5

Bo tæt på Henne Strand, når du tjekker ind på Henne Mølle Å Badehotel. Der er fred og ro i det naturskønne område, og selve hotellet har den smukkeste udsigt ud over vandet og landskabet. Hotellet er lyst og venligt, og det indeholder 22 røgfri værelser. På hotellet er der en restaurant og en bar. Det egner sig perfekt til singler, par og familier. Kæledyr er også velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.590 kr.

Hjerting Badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Bo direkte på strandpromenaden i Hjerting uden for Esbjerg, når I skal nyde både byen og den omkringliggende natur. Der er tale om et større og romantisk hotel i badehotel-stilen. Hotellets 39 værelser er af forskellige størrelser, og de er fordelt på de to etager. På det hyggelige hotel er der i øvrigt: bar, restaurant, spa og motionscenter. Hunde er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Vedersø Klit Badehotel
Hotels.com

Vedersø Klit Badehotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 633 kr.

Nymindegab Kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Tag på ophold i Nørre Nebel. Nyd både de skønne natur-omgivelser og det hyggelige hotel. Den røgfri kro har 39 værelser af forskellige størrelser, som er fordelt på 2 etager. Desuden finder du en restaurant og en bar. Hotellet er velegnet for både singler, par og børnefamilier. Også kæledyr er velkomne. Der er fri Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Naturen ved Jyllands vestkyst

Jyllands vestkyst er Danmarks længste kyststrækning. Samtidig er det den del af landet, hvor du mærker naturens rå kræfter mest tydeligt. Selv på en sommerdag kan havet være lunefuldt. Det store hav kan være blidt og roligt, og det kan i høj grad vise tænder.

Vestenvinden vil næsten altid være mærkbart til stede ved vestkysten. Den har også flere ansigter lige fra det helt blide til det voldsomme rå. De nærværende naturelementer er blandt andet det, som gør vestkysten så fascinerende. 

Når du er i kontakt med naturen i den grad, så er det balsam for både krop og sind. Efter en gåtur langs vandet på en blæsende dag, så er det ekstra vidunderligt at søge ly på et af de hyggelige badehoteller i Vestjylland.

Tjek ind på et badehotel ved Vesterhavet, og nyd alt det, som naturen og hotellet har at byde på.

vidunderlig badestrand

Badehoteller langs vestkysten

Vesterhavet har altid været et meget populært feriemål. Derfor findes der flere dejlige badehoteller ved Vesterhavet. Nogle af disse badehoteller i Jylland har mange årtiers historie, andre er nyere. Fælles for alle badehoteller på vestkysten er, at de er det helt perfekte sted at lade sig indkvartere, når der skal holdes weekend eller ferie ved Danmarks vestkyst.

På den mere end 500 km lange kyststrækning finder du adskillige meget attraktive badehoteller. Her kan du nyde livet i en fredelig og hyggelig stemning. Du kan udforske den nærmeste natur, nyde gåture og badeture ved sandstranden og så kan du benytte dig af nogle af hotellets faciliteter.

Noget af det mest enestående ved badehoteller Vesterhavet er, at du netop fornemmer havets nærvær så tydeligt. Du kan høre bølgernes brusen, som kan være mere eller mindre kraftig. Du kan lugte havet og tangen, og ved havgus er der saltvand i luften. Det særlige lys fra det store hav er unikt i al slags vejr. Den nære kontakt til naturen omkring de charmerende badehoteller Vesterhavet er sund og givende.

Badehoteller Jyllands vestkyst

Da Jyllands vestkyst er så lang, og Vesterhavet er så attraktivt et feriemål, så er det også her, at koncentrationen af badehoteller er størst i landet. Det er også her, du finder nogle af landets bedste wellness badehoteller.

Hotellerne langs kysten ligger som en perlerække langs hele kysten. Dog ofte med temmelig mange kilometer imellem. Der ligger hoteller både i nord og syd – og naturligvis også på strækningen derimellem. Ønsker du at booke et værelse i Skagen, tæt ved grænsen til Tyskland eller et sted derimellem?

Der kan være noget forskelligt at opleve på de forskellige destinationer, og også på det enkelte romantiske badehotel kan der være forskellige aktiviteter og faciliteter. Tjek de enkelte badehoteller Vesterhavet ud, og vælg det, som er lige i øjet i forhold til dine/jeres ønsker.

Vælg også det rette badehotel i forhold til, om du/I har særlige ønsker. Rejser du alene, som par eller som familie? Eller skal du overnatte på hotellet i forbindelse med en konference eller øvrigt arbejdsrelateret? 

Vil du gerne have jeres hund eller kat med på ferie? Skal badehotellet være handicapvenligt? Skal det kunne tilbyde en form for wellness eller behandling? Gå efter det badehotel ved Vesterhavet, som matcher dine ønsker bedst muligt.

Hvad er det særlige ved badehoteller Vesterhavet?

Da der findes flere skønne badehoteller ved Vesterhavet, så er de naturligvis ikke ens. Fælles for dem er dog, at de har en fuldstændig unik beliggenhed. Vesterhavet er en helt særlig del af den danske natur. Det store åbne hav kan noget helt særligt sammenlignet med de mange andre kyststrækninger, som omkranser Danmark.

Havet kan være blidt og roligt, og det kan vise livsfarlige tænder. At bade i Vesterhavets bølger er fantastisk, fordi det kan være voldsomt og farligt. Langs sandstranden kan du blive blæst igennem, som du ikke kan ved andre kyster. Vesterhavet har en lang og grum historie for beboere langs kysten.

Når du besøger et badehotel ved Vesterhavet, så fornemmer du det tydeligt. Samtidig med at du kan hygge dig, slappe af og lade dig forkæle, når du er gæst på et badehotel. Nyd freden, den gode service, historien, måltiderne og evt. wellness eller andet. Nyd hinanden og livet, når du tager en pause fra hverdagen.

Når du er gæst på et badehotel, som ligger allerlængst mod vest, så har du alle muligheder for at få et dejligt ophold, hvor du kan lade de indre batterier op. Badehoteller Vesterhavet er i sig selv en glimrende opskrift på et tiltrængt getaway.

FAQ om badehoteller Vesterhavet

Hvor lang er Jyllands vestkyst?

Den jyske vestkyst strækker sig over godt 500 km.

Hvor ligger der badehoteller ved Vesterhavet?

Da det altid har været populært at holde ferie ved Vesterhavet, ligger der adskillige badehoteller langs kysten. De kan ligge langs hele den 500 km lange strækning – lige fra syd til nord.

Er badehoteller Vesterhavet åbne hele året rundt?

Det kan være forskelligt, om badehoteller har åbent hele året rundt. Nogle hoteller har ikke åbent i vinterhalvåret, andre har helårsåbent. Tjek det enkelte hotel for en aktuel information om åbningsperioder.