fbpx

Badehoteller Spa

Se de bedste badehoteller med spa i Danmark 2024

Kender du det, at du bare trænger til at komme lidt væk? Må det gerne være til et sted, hvor du kan blive forkælet, slappe af og få ny energi? Så kunne det være alletiders for dig at booke et kortere eller længere ophold på et badehotel, hvor det tilbydes diverse former for spa. Badehoteller spa findes der mange af – både herhjemme og i vores nabolande. Tjek listen over badehoteller med spa, og vælg det, som tiltaler dig mest.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Utallige Ophold

3/5

Hvis du ønsker dig et dejligt ophold på en dansk kro eller hotel, så kan du med fordel tage et kig på Go Dream’s gavekort. Her kan du nemlig vælge mellem et utal af forskellige kroer og hoteller rundt om i hele landet. Se hele udvalget og find inspiration her.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Badehotel ligger lige ud til Øresund. Der er en fantastisk behagelig stemning på hotellet, hvor du kan slappe af og blive godt underholdt. Ud over nogle skønne værelser så bydes der også på: fitnessrum, pool, sauna og yogarum. Desuden får du adgang til kasinoet. Restauranten har panoramaudsigt ud over sundet. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Det smukke Skodsborg Kurhotel kan du nyde livet og få diverse spa-behandlinger. Eller snuppe en tur i den indendørs swimmingpool. Også den forrygende udsigt ud over Øresund er sund for sjælen. Fra hotellets restaurant er der havudsigt. Der serveres udsøgte nordiske retter og de kan supplesres med udsøgte vine. Te- og kaffefaciliteter på værelserne.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Tambohus Kro Og Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tag på ferie eller weekend på det superhyggelige Tambohus Kro & Badehotel ved stranden ved Thyholm. De 29 røgfriværelser er af forskellige størrelser og pænt indrettet. Fra hotellet er der en forrygende udsigt ud over vandet og landskabet. På hotellet er der restaurant og bar og en dejlig terrasse. i øvrigt er der en legeplads, cykler og kajakker.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Det 4-stjernede Hotel Vejlefjord fremstår smukt og klassisk. Det har en historie, der går tilbage til år 1900, hvor det fungerede som sanatorium for tuberkulose-patienter. Nu er det et moderne hotel med en smagfuld og klassisk indretning. Du tilbydes termiske bade, saunaer, kur- og spabade, massage- og skønhedsbehandlinger. Lad batterierne op under dit ophold her.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Sinatur Hotel Storebælt
Hotels.com

Sinatur Hotel Storebælt

3/5

Lige ud til Storebælt ligger dette moderne hotel. Det hvide hotel med de mange vinduer rummer 115 røgfri værelser. Værelserne kan have forskellige størrelser, og mange af dem har udsigt ud over Storebælt. Hotellet består af 2 etager. Det er velegnet til singler, par, familier, handicappede og forretningsfolk. Fri Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

Hvad er et badehotel med spa?

Betegnelsen badehoteller spa bruges om et badehotel, hvor der er mulighed for sådan noget som:

  • Spabad
  • Boblebad
  • Sauna
  • Dampbad
  • Swimmingpool   
  • Massage
  • Øvrige behandlinger

Det er en ekstra gevinst ved et wellness badehotel, at der også kan bydes på den slags faciliteter. Det betyder, at du i løbet af opholdet kan forkæle din krop med forskellige former for bade, varme og rensning. Desuden har du altid adgang til den nærliggende strand, så du kan kombinere tilbuddene med forfriskende havbade.

På nogle spa badehoteller har du fri adgang til spaområdet, og det er ikke alle steder, der tilbydes massage og øvrige behandlinger. Det sidste vil typisk være noget, som du skal betale ekstra for. 

Alle de forskellige behandlinger, bade og så videre er med til at forfriske din hud og din krop, så du efterfølgende føler dig lettere og mere afslappet. 

Lyder det som noget for dig, så kan du med fordel bestille et ophold på et af de mange attraktive badehoteller spa.

smuk natur langs havet

Hvor ligger der badehoteller spa?

Der findes omtrent 40 badehoteller fordelt over hele Danmark. En vis del af dem tilbyder diverse spa-faciliteter. Søger du målrettet efter sådan et hotel, så vil du opdage, at de findes i de fleste landsdele herhjemme. Det kan være lidt forskelligt, hvad de enkelte badehoteller på Sjælland, Fyn og i Jylland har at byde på. Derfor er det en rigtig god idé at nærlæse, hvad der tilbydes på hotellerne.

Badehoteller med spa ligger – lige som landets øvrige badehoteller ude ved vestkysten. Kyst har vi rigeligt af her i landet, og derfor har du store chancer for nemt at finde et charmerende badehotel, hvor der tilbydes spa. Badehoteller spa Danmark er meget populære. 

Også vores nabolande har en stolt tradition for badehoteller med spa. Vil du samtidig med dit ophold på et badehotel også gerne opleve et andet land, så er der mange gode muligheder for det. Du behøver ikke engang at tage særlig langt væk for at komme til det.

Både i det sydvestlige Sverige og ved den nordtyske kyst ligger der flere virkelig dejlige badehoteller med diverse former for spa-tilbud. 

Tjek ind på et badehotel spa herhjemme eller i et naboland, nyd dit ophold, og føl dig efterfølgende helt på toppen over den wellness og de spa-oplevelser, som du har haft i løbet af dit ophold.

Går du efter fred og ro på et spa badehotel?

For mange gæster er fred og ro en vigtig forudsætning for at nyde opholdet på et badehotel optimalt. Ønsker du at kombinere det ønske med diverse spa-oplevelser og behandlinger, så er det absolut muligt. Du kan for eksempel booke et ophold på et hotel, hvor der kun må bo voksne, og hvor kæledyr ikke er velkomne. Det kan give dig en vis sikkerhed for, at du får den ro, som du ønsker.

Tjek gerne med et bestemt badehotel spa, om der er tale om et sted, hvor fred og ro prioriteres højt. Så er der en stor sandsynlighed for, at det er sådan, det bliver.

FAQ om badehoteller spa

Hvor findes der badehoteller spa?

Badehoteller spa findes mange steder ved kysten både i Danmark og i vores nabolande.

Må der bo børn på et spa badehotel?

Det er forskelligt fra spa badehotel til spa badehotel, om børn er velkomne. Spørg det pågældende hotel om, hvordan reglerne er der.

Kan der være helt roligt på et badehotel med spa?

Du kan sagtens finde et badehotel med spa, hvor der er dejligt stille og roligt. Er du i tvivl, så spørg på det enkelte hotel.