fbpx

Badehoteller Sønderjylland

Se de bedste badehoteller i Sønderjylland 2024

Den sydligste del af Jylland byder på mange historiske og naturmæssige oplevelser. Det er et meget spændende område af vores land på mange måder. Der venter dig nogle skønne oplevelser, når du tjekker ind på et badehotel i Sønderjylland. Desuden kan du glæde dig over, at selve badehotellet byder på diverse former for afslapning og forkælelse. Hvilket badehotel Sønderjylland vil du gerne besøge næste gang?

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Aarøsund Badehotel
Hotels.com

Aarøsund Badehotel

3.5/5

Aarøsund Badehotel er et mindre strandhotel, som er klassisk indrettet. Der er i alt 15 værelser på hotellet, og de kan være af forskellige størrelser. På hotellet finder du en restaurant, et forretningscenter og en terrasse. Nogle af værelserne har havudsigt. Nyd de hyggelige omgivelser på hotellet, og gå nogle gode ture langs stranden.

Laveste pris for 2 personer: 1.165 kr.

Hjerting Badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Bo direkte på strandpromenaden i Hjerting uden for Esbjerg, når I skal nyde både byen og den omkringliggende natur. Der er tale om et større og romantisk hotel i badehotel-stilen. Hotellets 39 værelser er af forskellige størrelser, og de er fordelt på de to etager. På det hyggelige hotel er der i øvrigt: bar, restaurant, spa og motionscenter. Hunde er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Nymindegab Kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Tag på ophold i Nørre Nebel. Nyd både de skønne natur-omgivelser og det hyggelige hotel. Den røgfri kro har 39 værelser af forskellige størrelser, som er fordelt på 2 etager. Desuden finder du en restaurant og en bar. Hotellet er velegnet for både singler, par og børnefamilier. Også kæledyr er velkomne. Der er fri Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Hvorfor skal jeg vælge et badehotel Sønderjylland?

Når det er særligt attraktivt at holde weekend eller ferie i Sønderjylland, så skyldes det flere faktorer. Dels får du et dejligt indblik i områdets specielle historie, dels mærker du på egen hånd, hvordan naturen i området er – og endelig så får du et vidunderligt ophold på et badehotel.

På den måde får du både et kendskab til et hjørne af Danmark, som du måske ikke kender så meget til, og et superhyggeligt sted, som du kan trække dig tilbage til, når du skal puste ud efter en lang dag fuld af oplevelser.

Disse oplevelser kan være ret forskellige, ligesom de enkelte badehoteller Sønderjylland kan have noget forskelligt at byde på. Tjek de forskellige wellness badehoteller og deres nærmeste områder, inden du beslutter, hvilket badehotel, du helst vil besøge næste gang.

strandsti til havet

Hvor ligger badehotellerne i Sønderjylland?

Sønderjylland dækker det sydligste af Jylland. I et område, der går fra Kongeåen og ned til grænsen op til Nordtyskland, ligger den landsdel, der bliver omtalt som Sønderjylland. I forhold til badehoteller Sønderjylland så vil de typisk være placeret ude ved kysterne. Det vil sige ude ved stranden – enten ud mod Vesterhavet eller ud mod Lillebælt.

Med den placering vil du kunne nyde de brede sandstrande – uanset, om det er dem, der ligger mod vest eller dem, der ligger mod øst. Her vil enten være en forrygende solnedgang eller solopgang at opleve. Mod vest vil du desuden kunne gå tur ved Vadehavet, opleve den eventyrlige naturforestilling, sort sol, eller bare bade i Vesterhavet. Ved østkysten vil du kunne nyde det lidt mere fredelige hav.

Tag et par dage eller uger ud af kalenderen, og nyd et dejligt ophold på et badehotel Sønderjylland.

Hvad har badehoteller Sønderjylland at byde på?

For det første har de sønderjyske badehoteller den helt særlige beliggenhed at byde på. Det er et unikt hjørne af Danmark, som du kommer til at besøge, når du kommer til Sønderjylland på et badehotelophold.

For det andet så kan det enkelte badehotel prale af at ligge meget tæt på nogle af landets absolut bedste strande. 

Endelig kan det enkelte badehotel Sønderjylland have noget forskelligt at byde på. På nogle hoteller er der primært fred og ro. Det er her, du kan slappe af, nyde en drink og et godt måltid mad og bare holde pause fra alle hverdagens mange krav.

Det kan også være her, du kan få en dejlig pakke af wellness-tilbud. Det kan for eksempel være, at der er faciliteter som: swimmingpool, sauna, dampbad, massage eller andre behandlinger og så videre. Det kan også godt være, at der er et godt fitness-rum, som du kan benytte under dit ophold.

På nogle badehoteller Sønderjylland tilbydes der også diverse aktiviteter. Det kan for eksempel være sådan noget som: tennis, cykelture, bordtennis eller lignende. Se gerne, hvad et enkelte badehotel har af tilbud.

Hvad er det særlige ved badehoteller Sønderjylland?

Noget af det særlige ved et ophold på et badehotel i Sønderjylland er, at du får mulighed for at slappe af og nyde livet i et langsommere tempo, end de fleste gør i hverdagen. Det betyder, at du kommer ned i gear, og at du får mulighed for at få ladet de indre batterier op på en superhyggelig måde.

På et romantisk badehotel foregår det meste i et behageligt tempo og i en yderst venlig stemning. Det giver dig et vist overskud, og det giver dig en tiltrængt pause. Du kan bare nyde livet, omgivelserne og den sublime service, som du får på badehotellet.

Du bør unde dig selv, din partner, din familie eller din ven at tage på et ophold på et af de fantastiske badehoteller Sønderjylland. 

FAQ om badehoteller Sønderjylland

Hvor mange badehoteller findes der i Sønderjylland?

Afhængigt af, hvilke områder du regner med til Sønderjylland, så er der omkring ti badehoteller i området.

Hvorfor er badehoteller Sønderjylland noget helt særligt?

Badehoteller i Sønderjylland er ret specielle på grund af deres beliggenhed i det sydlige Jylland. Her er naturen og historien anderledes end i resten af landet.

Hvilke faciliteter er der på et badehotel i Sønderjylland?

På et Sønderjysk badehotel er der i princippet ikke andre faciliteter, end der er på badehoteller andre steder i landet. Her må du ind at se på, hvad det enkelte badehotel har at byde på.