fbpx

Badehoteller Nordtyskland

Se de bedste badehoteller i Nordtyskland 2024

I forhold til Tysklands størrelse så har landet syd for grænsen ikke så lang en kyststrækning at gøre godt med. Til gengæld består den nordtyske kyst af de dejligste sandstrande. Både her og på de hyggelige nordtyske øer kan du finde nogle enestående badehoteller, som absolut er et besøg værd. Skal den stå på wellness, selvforkælelse og udsøgt service, så bliver du/I ikke skuffede over et ophold på et af de dejlige badehoteller Nordtyskland.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Utallige Ophold

3/5

Hvis du ønsker dig et dejligt ophold på en dansk kro eller hotel, så kan du med fordel tage et kig på Go Dream’s gavekort. Her kan du nemlig vælge mellem et utal af forskellige kroer og hoteller rundt om i hele landet. Se hele udvalget og find inspiration her.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Med en fantastisk beliggenhed i Nordtyskland lige ud til Østersøen finder man det eksklusive hotel Alter Meierhof. Hotellet giver dig en fantastisk kombination af gourmet ophold og spa, så du kan genoplade dine batterier og vende tilbage til hverdagen fuld af energi. Der er luksus for alle pengene, god mad og naturligvis en masse andre faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Budersand

5/5

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Das Tegernsee
Hotels.com

Das Tegernsee

5/5

Das Tegernsee er et utroligt hyggeligt og komfortabelt hotel, hvor man med fordel kan tage et lækkert ophold og slappe en smule af for at få fornyet energi. Hotellet byder på en masse lækre faciliteter, da alle er med til at gøre ens ophold til noget ganske særligt. Derudover står det venlige personale klar med roomservice og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 2.997 kr.

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

På det fantastiske Weissenhaus Grand Village resort & spa i Nordtyskland får du et helt enestående spa ophold. Dette luksuriøse hotel byder på 55 dejlige værelser, hele 3 restauranter på stedet samt en lækker bar. Derudover har hotellet naturligvis også en indendørs pool samt forskellige spa faciliteter og et motionscenter, hvor man kan gøre noget godt for kroppen.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

Hvad har et badehotel i Nordtyskland af byde på?

Nordtyske badehoteller kan være lige så forskellige som danske badehoteller. Alligevel kan man godt sige, at de generelt byder på en ekstra høj service. På mange af dem finder du også en velindrettet og alsidig spa-afdeling, hvor du kan nyde forskellige former for wellness og behandlinger.

Wellness kan indbefatte sådan noget som for eksempel:

  • Swimmingpool
  • Spa-bade
  • Saunaer
  • Dampbade
  • Massage
  • Andre former for behandlinger

Det betyder, at et ophold på badehoteller Nordtyskland kan være fantastisk afslappende, og du kan bare nyde at bade, slappe af og eventuel modtage behandlinger. Det kan simpelthen være lige det, som du trænger til.

Desuden vil der på mange nordtyske badehoteller være nogle anbefalelsesværdige restauranter, der kan servere både tyske og internationale retter. 

Tag et par dage eller uger afsted på badehotel i Nordtyskland, og nyd de gode faciliteter, maden, omgivelserne og hinanden.

gåtur i klitterne

Hvor ligger de nordtyske badehoteller?

Der ligger flere hyggelige badehoteller Nordtyskland. De fleste har en beliggenhed tæt ved kysten på hovedlandet eller på en af de hyggelige nordtyske øer. De vil være placeret tæt på stranden, og derved har du god kontakt til vandet og det omkringliggende landskab.

Her kan du gå nogle dejlige ture langs med vandet. Du kan bade i bølgerne, og du kan nyde solen på stranden, når vejret er til det. Ligger der en by i nærheden, kan du naturligvis også besøge den. Efter en lang og dejlig dag ved vandet, ude i naturen eller i den nærliggende by så er det himmelsk at kunne trække sig tilbage til badehotellet. 

Du kan enten gå op på dit hyggelige værelse og slappe af, eller du kan opholde dig på et af fællesarealerne. Er der diverse spa-faciliteter eller andet på hotellet, så kan du naturligvis benytte nogle af dem.

Stemningen på badehoteller Tyskland er superhyggelig og venlig. Hvilket nordtysk badehotel vil du gerne besøge næste gang?

Hvordan er badehoteller Nordtyskland indrettet?

Alle badehoteller i Nordtyskland er naturligvis ikke ens indrettet. De kan være ret forskellige. Nogle ser ud som mange Sønderjyske badehoteller gør. Det vil sige, at de har hvidmalede træfacader, mange vinduer og en stor terrasse. Andre er indrettet i et tidligere slot eller en anden historisk bygning. Andre igen kan være helt moderne.

Derfor kan der være forskellige stemninger på de enkelte nordtyske badehoteller. De kan også være meget forskelligt indrettede indvendigt. De kan være indrettet i en stil, der passer til det ydre, eller det kan være en stil med et tvist. 

Det samme gælder for indretningen af værelserne. De kan være ret forskellige. Dog er de alle sammen meget hyggelige. De kan have forskellige størrelser og faciliteter.

Er indretningen og stemningen vigtig for dig, så kan du gå efter en stil, som du foretrækker eller efter en stil, som du gerne vil opleve.

Tjek de enkelte badehoteller Nordtyskland, og find et, som du har lyst til at besøge. 

FAQ om badehoteller Nordtyskland

Ligger der badehoteller i Nordtyskland?

Ja, der ligger adskillige dejlige badehoteller Nordtyskland.

Skal man bestille tid i forvejen, når man vil besøge et nordtysk badehotel?

Ja, du skal bestille tid i forvejen på langt de fleste nordtyske badehoteller.

Er der noget wellness på badehoteller Nordtyskland?

Ja, på rigtig mange badehoteller i Nordtyskland er der diverse tilbud om wellness og behandlinger.