fbpx

Badehoteller Sverige

Se de bedste badehoteller i Sverige 2024

Er du klar over, at der også i vores naboland, Sverige, er en lang og stolt tradition for badehoteller? Den sydsvenske vestkyst ligger så tæt på Danmark, at det er meget nemt for dig at smutte en tur over til vores broderland på den anden side af Øresund. Når du gør det, så får du både et skønt ophold på et badehotel og et besøg i det dejlige Sverige på en gang. Den oplevelse bør du unde dig selv og dine evt. rejsefæller.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Utallige Ophold

3/5

Hvis du ønsker dig et dejligt ophold på en dansk kro eller hotel, så kan du med fordel tage et kig på Go Dream’s gavekort. Her kan du nemlig vælge mellem et utal af forskellige kroer og hoteller rundt om i hele landet. Se hele udvalget og find inspiration her.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4.5/5

Ystad Saltsjöbad er uden sammenligning et af de dejligste wellness og spa hoteller i hele Sverige. Tag et smut over Øresund til byen Ystad og tjek ind på dette enestående hotel, der med sin beliggenhed ud mod stranden altid er et besøg værd. Hotellet har naturligvis egen lækre restaurant, samt en dejlig wellness og spa afdeling, hvor man kan opbygge ny energi.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Hotel Skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Hvis du trænger til et hyggeligt badehotel ophold I Sverige, så vil vi klart anbefale at du besøger Hotel Skansen. Med hele 172 værelser, en fantastisk restaurant og meget mere, er der virkelig lagt op til et ligger et besøg, hvor du bliver forkælet. Hotellet har naturligvis også et lækkert spa område med pool, sauna og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

I en smuk gammel bygning fra 1900-tallet finder du det eksklusive Varbergs Kusthotell i Sydsverige. Her kan du opleve en hyggelig og afslappet stemning på de 157 lækre værelser. Hotellets restaurant serverer gourmet mad tilberedt af dygtige kokke og bagefter kan du snuppe en drink i baren. Der er naturligvis også adgang til hotellets spa afdeling med 2 indendørs pools fitness og spa.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hotel Tylösand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Beliggende i Halmstad finder du det dejlige og komfortable Hotel Tylösand. Det ligger helt ude til en skøn sandstrand, der bare indbyder til lange spadsereture og naturligvis badning i havet. Der er desuden et helt fantastisk spa område med både indendørs og udendørs pool, samt forskellige spa og wellness behandlinger. Et herligt hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Grand Hotel Saltsjöbaden
Hotels.com

Grand Hotel Saltsjöbaden

3.5/5

Grand hotel Saltsjöbaden ligger i en smuk og historisk bygning med udsigt ud over fjorden, blot 4 minutters gang fra togstationen. Flere af hotellets værelser har en smuk udsigt ud over vandet og i udvalgte suiter er der eget boblebad. Hotellet har naturligvis også en lækker restaurant, et fitnesscenter og en lækker spa med både pool, boblebad og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 953 kr.

Marstrands Havshotell
Hotels.com

Marstrands Havshotell

4/5

Med en smuk udsigt ud over Vesterhavet og hele 144 dejlige værelser er det moderne Marstrands Havshotell altid et besøg værd. På hotellet er der naturligvis en lækker gourmet restaurant, der serverer fantastisk mad samt en hyggelig bar. Hotellet byder naturligvis også på en omfattende spa afdeling med hele 4 pools og en masse andre lækre faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.313 kr.

Gullmarsstrand Hotell & Konferens
Hotels.com

Gullmarsstrand Hotell & Konferens

4/5

Gullmarsstrand Hotell & Konferens er altid et besøg værd for dem der gerne vil have afslapning og hygge i stor stil. Udover lækre værelser, god mad og en masse andre faciliteter, er der også adgang til stranden i Fiskebäckskil. Der ligger desuden en golfklub nærved, så man kan få sig et hyggeligt spil hvis det skulle være noget man ønsker.

Laveste pris for 2 personer: 1.362 kr.

Orbaden Spa & Resort
Hotels.com

Orbaden Spa & Resort

4/5

Orbaden spa & resort lækkert og komfortabelt spa hotel, der byder på en helt fantastisk udsigt over kuperet terræn og søen. Med sine 56 komfortable værelser er der plads nok til de glade gæster. Hotellet har naturligvis egen restaurant og bar, samt et hyggeligt og eksklusivt spa område, hvor man kan blive forkælet efter alle kunstens regler.

Laveste pris for 2 personer: 1.896 kr.

Skepparholmen Nacka
Hotels.com

Skepparholmen Nacka

3.5/5

På hotel Skepparholmen Nacka i Sverige får man ikke alene et hotel med lækre værelser, men også et hotel der byder på lækker mad ud over det sædvanlige. Udover adgang til den fantastiske sandstrand har hotellet også en skøn restaurant og bar, og man virkelig kan nyde livet og blive forkælet efter alle kunstens regler.

Laveste pris for 2 personer: 1.530 kr.

Nynäs Havsbad
Hotels.com

Nynäs Havsbad

4/5

På Hotel næs havsbad har næsten alle værelser en smuk havudsigt fra balkon eller terrasse. Der er desuden minibar og wifi på værelserne, samt en masse andre lækre faciliteter for hotellets gæster. Det er med andre ord et hotel, hvordan få et dejligt ophold, lækker mad og naturligvis smukke og naturskønne omgivelser. Mere kan man da ikke bede om.

Laveste pris for 2 personer: 1.094 kr.

Hvorfor er det ekstra hyggeligt at besøge et badehotel i Sverige?

Det er altid hyggeligt at besøge Sverige. Selv om landet ligger så tæt på vores, så er der alligevel nogle forskelle. Du skal for eksempel ikke særligt langt væk fra havnen eller broen, før naturen er anderledes. De store granskove, det rigere dyreliv og freden og roen. Det er alt sammen anderledes, end naturen herhjemme.

Når det kommer til selve badehotellerne, så kan de også variere lidt fra de danske. De svenske badehoteller er ofte bygget i træ i den traditionelle svenske byggestil. Indretningsstilen kan også være lidt anderledes end på et dansk badehotel. Du vil møde et personale, som er meget imødekommende og venligt. De vil også anstrenge sig til det yderste for at forstå dansk.

Vil du gerne opleve en god kombination af svensk natur, service, mad, venlighed, og eventuelle lokale faciliteter, så kan du være sikker på at finde det hele på en af de mange badehoteller Sverige. 

smukt klit landskab

Hvad kan jeg forvente af et svenske badehotel?

Når du tjekker ind på et af de dejlige badehoteller Sverige, så kan du forvente at få et afslappet ophold på et meget hyggeligt hotel. Uanset, om det er en weekend eller en længere ferie, du skal holde derovre, så kan du forvente, at du får fred og ro, god mad, naturoplevelser og fornyet energi.

Du kan vælge at opholde dig mest på værelset og på fællesarealerne, eller du kan deltage i diverse aktiviteter eller andre tilbud, som det pågældende badehotel har på repertoiret.

Et ophold på et badehotel Sydsverige er den perfekte ramme for nogle dejlige fridage, hvor du kan holde en pause fra hverdagens mange krav. Det gælder, uanset om du tager opholdet alene, sammen med en partner eller en anden person, eller om du pakker hele familien ind i bilen og drager afsted til destinationen i Sverige.

Hvor ligger badehotellerne i Sverige?

Badehoteller Sverige er typisk placeret langs med kysten. Det er oftest ved en kyst, hvor der er gåafstand til en dejlig sandstrand. Der ligger badehoteller langs med flere af de svenske kyststrækninger. Dem, som flest danskere besøger, er dem, der ligger i Sydsverige. Det handler naturligvis om, at det afstandsmæssigt er mest overkommeligt at komme dertil.

De sydsvenske strande er vidunderlige hele året rundt. Du kan gå nogle dejlige ture langs med vandet, uanset hvordan vejret er. Om sommeren er det ekstra dejligt at opholde sig på stranden, når solen skinner, vandet har en behagelig temperatur og himlen er blå.

Efter en god lang dag ved stranden, i byen, i skoven eller andre steder, så er det bare skønt at kunne trække sig tilbage til hotellet. Her kan du søge ind på dit hyggelige værelse eller sætte dig i et af fællesarealerne. Vælg gerne et badehotel Sydsverige, som har den beliggenhed, som passer bedst til det område, som du gerne vil besøge.

Hvad kan badehoteller Sverige byde på?

Ud over de generelle attraktioner ved et svensk badehotel så er der flere af de sydsvenske badehoteller, der byder på en form for wellness. Lyder et kurophold på et svensk badehotel ikke superlækkert?

På mange af de bedste badehoteller Sverige har de en udvidet spa-afdeling. Her kan du for eksempel nyde følgende:

  • Spa-bade
  • Sauna
  • Dampbad
  • Kurbad
  • Swimmingpool 
  • Havbad
  • Massage
  • Øvrige behandlinger

Det betyder, at du kan forkæle din krop og dermed dit sind under dit ophold på et svensk badehotel. På nogle af badehotellerne kan du få adgang til et motionsrum. Her kan du træne, når du har tid og lyst til det. Der kan også være andre tilbud og faciliteter på de enkelte wellness badehoteller. Tjek, hvad de forskellige badehoteller Sverige har at byde på, inden du beslutter dig for, hvor du skal tilbringe dine næste feriedage.

FAQ om badehoteller Sverige

Findes der badehoteller i Sverige?

Ja, der findes flere dejlige badehoteller i Sverige. De ligger typisk ved kysterne.

Er et badehotel i Sverige et velegnet sted for en børnefamilie?

En badeferie er ofte alletiders for en børnefamilie. Det gælder også på de svenske badehoteller. Der kan dog være bestemmelser på visse hoteller, at børn ikke er velkomne. Tjek gerne, hvordan det er for det badehotel, som I gerne vil besøge.

Kan jeg få et wellnessophold på et badehotel i Sydsverige?

Ja. Der er flere sydsvenske badehoteller, der tilbyder diverse wellness-oplevelser. Du kan tjekke det enkelte hotels spa-tilbud og så videre, inden du beslutter dig for, hvor du helst vil hen.